![]() |
|
| |||
| |||
| Ben recentley benim yarım MP3 Çalar daha iyi ve satın bir sorunla karşı geldi. Ben 'birkaç MP3 albüm ve bir disk edindiğiniz oyuncuya bu albüm koymak için birkaç kez denedi var. Sorun şu ki ben karşılaştıysanız Ben aşağıdaki hata iletisi alıyorum bundan sonra bir kısa. "İstek / Ç aygıtı hata, çünkü" nin gerçekleştirilebilir couldn't Ben ilk PC üzerine parçaları yükleyerek denedim ama aynı mesaj her almak. Eğer biri bana bu mesajın ne anlama geldiğini ya da yanlış ne yaptığını olabilir explaing olabilir, ben son derece greatfull olacaktır. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PC cant erişim MP3 Player gibi geliyor.
Size varsayalım, sistem normal cihazla cevap bu XP ne zaman USB girişine birimin fişini çalışan bulunamadı / mesaj yüklemeyi? Ayrıca .... saçma soru ama ... size, ne zaman bağlantı MP3 Player geçiş nedir? Benim Sistemi: Ev Yapı
|
|
| |||
| |||
| Evet pc normal ve yanıt zaman otomatik olarak açar oyuncu bağlayın. Ben başka bir yerde bu benim disk sürücü ile ilgili bir sorun olabileceğini öğrendim var. |
|
| |||
| |||
| Tamam .... iyi eğer HDD sorun yaşıyordur okuma / yazma, bu kesinlikle alışkanlık yardım ![]() Daha fazla yardıma ihtiyacınız bize bildirin. |
|
| |||
| |||
| Ive sadece 'CD Sürücü denenmiş koyarak bir oyuncu ve bu çalıştı! Bir technophobe ve Im biraz zaman böyle şeyler geliyor ama bana öyle geliyor ki sorun bir çift geldi. 1. Ile CD üzerinde mp3 parçalar var. 2. Sanırım benim CD / RW sürücü ile ilgili bir sorun olabileceğini düşünüyorum. Yardımcı Phil için teşekkür ederiz. |
|
| |||
| |||
| Gönderen ne demek, artık sanki sadece sizin edindiğiniz CD olabilir geliyor. Bazı CD Sürücüler ve detaycı olan bu sürücüye bir sorun olmayabilir diskleri bazı markalar, özellikle cheapos, okumak da, siz de başka sorunlar yaşıyoruz. Masaüstü bir klasör oluşturmaya çalışın (bu ne), Bilgisayarım'ı ve kopyalama açılır / CD masaüstü klasörüne MP3 Klasörler yapıştırın ve ne olduğunu görün diyoruz. Eğer geri kesin hata mesajıyla sonrası, bir hata elde değilse .... PC'nizde ve MP3 Çalar oradan da aktarmak gerekir müzik var. |
|
| |||
| |||
| Bu cd gerekiyor çünkü bile wouldnt iş ..... |
|
| |||
| |||
| Hata Masaüstü için dosya kopyalama, sonra kesinlikle kötü veya uyumsuz CD çalar gibi çalışıyor oluştu. Deneyin bir arkadaşınızın PC'de, eğer onun sürücü daha bağışlayıcı ve bunu kopyalayıp, ardından yeni kopyası muhtemelen sizin çalışır, bir iyi kalite diski kullanmak varsayarak tamam disk kopyalama. |
|
| |||
| |||
| İyi philthomas tavsiye katılıyorum! |
![]() |
|
| Bookmarks |