менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Звук, Виступаючі & MP3-плеєри

Register

MP3 Проблеми.

Reply

Різьба Інструменти
Old 8 січня 2008, 07:44
Нові члени групи

Default MP3 Проблеми.

Recentley я купив мою кращу половину MP3-плеєр і зіткнулися з проблемою. Я 'придбав' диска з декількома альбоми на MP3 і кілька разів намагався покласти ці альбоми на гравця. Проблема, з якою я зіткнувся, що через деякий час я отримую таке повідомлення про помилку.

"Запит не може бути виконаний з-за помилки введення / виводу на пристрої"

Я спробував завантаження композицій на свій ПК в першу чергу, але і отримувати те ж кожен раз повідомлення. Якщо хтось може explaing мені, що це повідомлення означає або те, що я можу робити неправильно, я був би надзвичайно greatfull.
Old 8 січня 2008, 08:26
Донор групи

Default MP3 Проблеми.

Схоже, доступ ПК нахиляє MP3-плеєр.

Припускаючи, що ви працюєте в XP, коли ви Підключіть пристрій до вашого порту USB, система робить відповісти з нормальним пристроєм знайти і встановити повідомлення?

Крім того .... дурне питання, але ... ви переключаєтеся на MP3-плеєр, при підключенні?

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 8 січня 2008, 08:36
Нові члени групи

Default MP3 Проблеми.

Так комп'ютер реагує як нормальне, і коли я підключити плеєр він включається автоматично. Я дізнався, що в іншому місці я міг би проблеми з дисководом.
Old 8 січня 2008, 08:57
Донор групи

Default MP3 Проблеми.

ОК .... добре, якщо жорсткий диск має проблеми під час читання / запису, що, безумовно, допоможе звичай

Повідомте нам, якщо вам потрібна додаткова допомога.
Old 8 січня 2008, 09:48
Нові члени групи

Default MP3 Проблеми.

Ive спробував 'копіювання' CD і покласти, що на гравця, і це спрацювало! Їм трохи технофобами коли справа доходить до таких речей, але мені здається, що в мене є пара проблем. 1. З компакт-диском, який на mp3 композицій. 2. Я думаю, я міг би проблеми з CD / RW дисків. Дякуємо за вашу допомогу Філ.
Old 8 січня 2008, 09:59
Донор групи

Default MP3 Проблеми.

З того, що ви говорите, звучить тепер як ніби це може бути просто КР ви придбали.

Деякі CD диски є метушливий і не може читати деякі марки дисків, особливо cheapos, тому воно не може бути проблеми з диском, якщо ви зіткнулися з іншими проблемами з ним.

Спробуйте створити папку на робочому столі (назвіть це як хочете), відкрийте Мій комп'ютер і скопіювати / вставити MP3 папки з компакт-диска на робочому столі папку і подивитися, що відбувається.
Якщо ви отримуєте помилку, посада спину точне повідомлення про помилку, якщо не .... Ви маєте музики на ПК і має бути в змозі передати його на свій MP3-плеєр звідти.
Old 8 січня 2008, 10:05
Нові члени групи

Default MP3 Проблеми.

Він повинен бути диск, тому що навіть ця робота Wouldnt .....
Old 8 січня 2008, 10:14
Донор групи

Default MP3 Проблеми.

Якщо сталася помилка, щоб скопіювати файли на робочому столі, тоді, звичайно, звучить як поганий або несумісні КР.
Спробуйте скопіювати диск на іншому комп'ютері, якщо його диска і пробачили, і він може скопіювати його ОК, то нова копія ймовірно, буде працювати на вашу, коли ви використовувати диск гідної якості.
Old 23 березня 2008, 03:19
Член групи

Default MP3 Проблеми.

Я згоден, гарний консультувати philthomas!
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Проблеми Проблеми проблема. oobrokensilence Знімні накопичувачі І ЗМІ 3 11 лютого 2008 08:08
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.