![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Recentley я купив мою кращу половину MP3-плеєр і зіткнулися з проблемою. Я 'придбав' диска з декількома альбоми на MP3 і кілька разів намагався покласти ці альбоми на гравця. Проблема, з якою я зіткнувся, що через деякий час я отримую таке повідомлення про помилку. "Запит не може бути виконаний з-за помилки введення / виводу на пристрої" Я спробував завантаження композицій на свій ПК в першу чергу, але і отримувати те ж кожен раз повідомлення. Якщо хтось може explaing мені, що це повідомлення означає або те, що я можу робити неправильно, я був би надзвичайно greatfull. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Схоже, доступ ПК нахиляє MP3-плеєр.
Припускаючи, що ви працюєте в XP, коли ви Підключіть пристрій до вашого порту USB, система робить відповісти з нормальним пристроєм знайти і встановити повідомлення? Крім того .... дурне питання, але ... ви переключаєтеся на MP3-плеєр, при підключенні? Моя система: Головна Build
|
|
| |||
| |||
| Так комп'ютер реагує як нормальне, і коли я підключити плеєр він включається автоматично. Я дізнався, що в іншому місці я міг би проблеми з дисководом. |
|
| |||
| |||
| ОК .... добре, якщо жорсткий диск має проблеми під час читання / запису, що, безумовно, допоможе звичай ![]() Повідомте нам, якщо вам потрібна додаткова допомога. |
|
| |||
| |||
| Ive спробував 'копіювання' CD і покласти, що на гравця, і це спрацювало! Їм трохи технофобами коли справа доходить до таких речей, але мені здається, що в мене є пара проблем. 1. З компакт-диском, який на mp3 композицій. 2. Я думаю, я міг би проблеми з CD / RW дисків. Дякуємо за вашу допомогу Філ. |
|
| |||
| |||
| З того, що ви говорите, звучить тепер як ніби це може бути просто КР ви придбали. Деякі CD диски є метушливий і не може читати деякі марки дисків, особливо cheapos, тому воно не може бути проблеми з диском, якщо ви зіткнулися з іншими проблемами з ним. Спробуйте створити папку на робочому столі (назвіть це як хочете), відкрийте Мій комп'ютер і скопіювати / вставити MP3 папки з компакт-диска на робочому столі папку і подивитися, що відбувається. Якщо ви отримуєте помилку, посада спину точне повідомлення про помилку, якщо не .... Ви маєте музики на ПК і має бути в змозі передати його на свій MP3-плеєр звідти. |
|
| |||
| |||
| Він повинен бути диск, тому що навіть ця робота Wouldnt ..... |
|
| |||
| |||
| Якщо сталася помилка, щоб скопіювати файли на робочому столі, тоді, звичайно, звучить як поганий або несумісні КР. Спробуйте скопіювати диск на іншому комп'ютері, якщо його диска і пробачили, і він може скопіювати його ОК, то нова копія ймовірно, буде працювати на вашу, коли ви використовувати диск гідної якості. |
|
| |||
| |||
| Я згоден, гарний консультувати philthomas! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Проблеми Проблеми проблема. | oobrokensilence | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 11 лютого 2008 08:08 |
| Різьба Інструменти | |
| |