menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače

Register

MP3 Problémy

Reply

Thread Nástroje
Old 2 února 2008, 07:06
Nový člen skupiny

Default MP3 Problémy

Ahoj, Doufám, že vám může pomoci.
Můj počítač přestal uznání mého MP3 přehrávač - pokud jste se zapojit do USB existuje dvojí pípnutí tónu a pak, když jdeš na mediální studia zařízení není rozpoznáno. Musím zkontrolovat přístavů a jsou pracovní (používá digitální fotoaparát pro kontrolu).
I běžel Samsung MP3, Creative MP3 a digitální fotoaparát pro měsících na tomto bez probs. Jsem se pokusil odinstalovat, re-instalaci, a dokonce obnovit bezvýsledně .....Prosím, prosím, někdo tam prosím nápovědu.
Old 2 února 2008, 17:52
Dárce Skupina

Default MP3 Problémy

Zkoušeli jste se mp3 přehrávač na jiném PC?

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Problémy problém problémů. oobrokensilence Drives & Removable Media 3 11. února 2008 08:08
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.