![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| iv εγκατασταθεί μου APOLLO 5,1 PCI Κάρτα Ήχου
θ αρχίσει εκ νέου pc και βρήκα ΝΕΑ HARDWERE θέση i φαινόταν τότε κλικ αναζήτησης αλλά everytime προσπαθώ δεν πρόκειται να βρείτε τους οδηγούς Έχω χάσει τον οδηγό cd για την κάρτα ήχου και εγώ εξέτασαν επίσης για τους οδηγούς στο διαδίκτυο, ακόμη και την ιστοσελίδα του Απόλλωνα, επειδή η κάρτα ήχου δεν έχει πλέον εγγύηση για την αριστερά, λόγω του ότι είναι παλιά δεν είχαν οδηγούς ελπίζω κάποια μπορεί κανείς να βοηθήσει Μπιν αναζήτηση για ώρες για έναν οδηγό που δεν ματιά Είμαι runing αυτό σε μια κάρτα ήχου alite groupe πρίζα μητρική πλακέτα, αν αυτό βοηθά Το σύστημά μου: P * L * A * Z * M * A
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Σύντομη διαπίστωση των οδηγών ένα φτηνό κάρτας ήχου μπορεί να είχε για 5-10 κιλά.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Multimedia Audio Controller; | Redviera | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 4 | 12 Ιουλ 2009 12:55 |
| Pin αναθέσεις για Realtek AC'97 Audio for μέσω (r) ελεγκτή ήχου;!;! | Jorge Luis | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 0 | 11 Ιουν 2009 12:52 |
| Multimedia ελεγκτή ήχου οδηγού | shaun236 | Multimedia & Codecs | 1 | 21η Μαΐου 2009 19:43 |
| Βοήθεια Με Πολυμέσα Plugins | Blondie Άρκτων | Multimedia & Codecs | 6 | 21 Νοε 2008 07:44 |
| Audio / Modem Device για High Definition Audio Bus; | Mully D | Γενική Συζήτηση Hardware | 10 | 5 Ιουλ 2008 14:19 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |