![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Попаднах случайно изтрити Аудио драйвери, когато почистване компютър (Packard Bell iStart), Изтегляна realtek отново от интернет, но, от добавяне на хардуер екран не намерите драйвери за него, така че да говорители не звук
от помощ би било много оценявам:) |
|
|
|||
|
|||
|
Просто кликнете върху иконата на водача и тичам то от там и да видим какво ще стане. Какво OS, който използвате?
|
|
|
|||
|
|||
|
Ето какво направих и тя казва, всичко е инсталирана правилно и се рестартира, но тогава той все още идва като нов хардуер когато ботуши и аз все още нямат звук.
Нейната XP Home Edition, Service Pack 3 Мисля Благодаря за всяка Помощ |
|
|
|||
|
|||
|
Добре отидете в началото, контролния панел, щракнете върху устройството за управление след това кликнете на аудио диск в списъка Кликнете с десния бутон на ООН инсталирате. След като направи това повторно стартиране на компютъра и се опитайте да инсталирате realtek шофиране сте опитвали рано.
|
|
|
|||
|
|||
|
Благодаря, че все още не е работил по проекта до него все още е нов хардуер прозорец: мултимедийни аудио контролер
Свалих този шофьор: http://support.packardbell.co.uk/uk/...rt&t=2007&c=92 Аз съм много сигурен му правилните, но мога да се има? |