menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače

Register

Multimédia Audio Controller?

Reply

Thread Nástroje
Old 22. června 2009, 07:14
Nový člen skupiny

Neplánovaně vypouští Audio řidiči při čištění počítače (Packard zvonek iStart), Staženo Realtek opět z internetu, ale na obrazovce přidejte hardware není najít ovladače, takže proto reproduktory mají bez zvuku
pomoci by bylo hodně:)
Old 26. června 2009, 09:45
Dárce Skupina

Stačí kliknout na ikonu ovladače a spouštět ho odtamtud a vidět, co se stane. Jaký OS používáte?
Old 27. června 2009, 02:04
Nový člen skupiny

To je to, co jsem udělal a řekl, že je vše správně nainstalováno a restartuje, ale pak se to ještě přijde jako nový hardware, když boty a já stále ještě bez zvuku.

Jeho XP Home Edition, Service Pack 3 i think
díky za pomoc
Old 28. června 2009, 02:13
Dárce Skupina

Ok jít do start, ovládací panel, klepněte na zařízení a řízení pak klikněte na vaše audio disk v seznamu pravým tlačítkem myši OSN nainstalovat. Až to uděláte znovu spustit počítač a pokuste se nainstalovat Realtek disku vám dříve souzen.
Old 12. července 2009, 12:55
Nový člen skupiny

Díky, že stále ještě není pracovali na spuštění je stále ještě nový hardware okna: multimediální zvukový řadič

I tento řidič staženo: http://support.packardbell.co.uk/uk/...rt&t=2007&c=92

Jsem si jistá, že její ten správný, ale mohu se mýlit?
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.