![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Neplánovaně vypouští Audio řidiči při čištění počítače (Packard zvonek iStart), Staženo Realtek opět z internetu, ale na obrazovce přidejte hardware není najít ovladače, takže proto reproduktory mají bez zvuku pomoci by bylo hodně:) |
|
| |||
| |||
| Stačí kliknout na ikonu ovladače a spouštět ho odtamtud a vidět, co se stane. Jaký OS používáte? |
|
| |||
| |||
| To je to, co jsem udělal a řekl, že je vše správně nainstalováno a restartuje, ale pak se to ještě přijde jako nový hardware, když boty a já stále ještě bez zvuku. Jeho XP Home Edition, Service Pack 3 i think díky za pomoc |
|
| |||
| |||
| Ok jít do start, ovládací panel, klepněte na zařízení a řízení pak klikněte na vaše audio disk v seznamu pravým tlačítkem myši OSN nainstalovat. Až to uděláte znovu spustit počítač a pokuste se nainstalovat Realtek disku vám dříve souzen. |
|
| |||
| |||
| Díky, že stále ještě není pracovali na spuštění je stále ještě nový hardware okna: multimediální zvukový řadič I tento řidič staženo: http://support.packardbell.co.uk/uk/...rt&t=2007&c=92 Jsem si jistá, že její ten správný, ale mohu se mýlit? |