manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Zvuk, Speakers & MP3 Playeri

Register

Multimedia Audio Controller?

Reply

Thread Tools
Old 22. lipnja 2009, 07:14
Novi član grupe

Default Multimedia Audio Controller?

Slučajno obrisane Audio drivere prilikom čišćenja računalo (Packard bell iStart), Downloaded realtek isključili internet, ali opet na dodavanje hardvera ekran ne naći drivere za njega, pa stoga nemaju zvučnici zvuk
bilo koji pomoć bi bilo velik dio poštovati:)
Old 26. lipnja 2009, 09:45
Donatorska Grupa

Jednostavno kliknite na ikonu vozač i trčanje Internet od tamo i vidjeti što se događa. Što su OS koristite?
Old 27. lipnja 2009, 02:04
Novi član grupe

To je ono što sam učinio i ona kaže sve je ispravno instaliran i ponovo, ali onda još dolazi kao novi hardver, kada je čizme i ja još uvijek nemam zvuka.

Njegova XP Home Edition, Service Pack 3 Mislim da
hvala za bilo kakvu pomoć
Old 28. lipnja 2009, 02:13
Donatorska Grupa

Ok otići u start, control panel, kliknite na uređaj za upravljanje, a onda kliknite na audio pogon na popisu kliknite desnom tipkom UN instalirati. Nakon što to učini ponovo pokrenuti računalo i zatim ponovo pokušajte instalirati realtek pogon ste ranije pokušao.
Old 12 srp 2009, 12:55
Novi član grupe

Hvala, ona još uvijek nije radio na start up on još uvijek ima novi hardver prozor: multimedijski audio kontroler

Ja ovo skinuti driver: http://support.packardbell.co.uk/uk/...rt&t=2007&c=92

Im 'ljepušan siguran njegove ispravne jedan ali ja mogu biti pogrešno?
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Pin zadataka za realtek ac'97 za audio putem (r) audio kontroler??! Jorge Luis Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 0 11. lipnja 2009 12:52
Multimedia audio controller driver shaun236 Multimedija i kodeci 1 21. svibanj 2009 19:43
Pomoć s multimedijskim Plugins Blondie Bear Multimedija i kodeci 6 21. studeni 2008 07:44
Audio / Modem Uređaj na High Definition Audio Bus? Mully D General Hardware Chat 10 5. srpnja 2008 14:19
Multimedia audio controller pete21 Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 1 12. svibanj 2008 13:45
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.