![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Slučajno obrisane Audio drivere prilikom čišćenja računalo (Packard bell iStart), Downloaded realtek isključili internet, ali opet na dodavanje hardvera ekran ne naći drivere za njega, pa stoga nemaju zvučnici zvuk bilo koji pomoć bi bilo velik dio poštovati:) |
|
| |||
| |||
| Jednostavno kliknite na ikonu vozač i trčanje Internet od tamo i vidjeti što se događa. Što su OS koristite? |
|
| |||
| |||
| To je ono što sam učinio i ona kaže sve je ispravno instaliran i ponovo, ali onda još dolazi kao novi hardver, kada je čizme i ja još uvijek nemam zvuka. Njegova XP Home Edition, Service Pack 3 Mislim da hvala za bilo kakvu pomoć |
|
| |||
| |||
| Ok otići u start, control panel, kliknite na uređaj za upravljanje, a onda kliknite na audio pogon na popisu kliknite desnom tipkom UN instalirati. Nakon što to učini ponovo pokrenuti računalo i zatim ponovo pokušajte instalirati realtek pogon ste ranije pokušao. |
|
| |||
| |||
| Hvala, ona još uvijek nije radio na start up on još uvijek ima novi hardver prozor: multimedijski audio kontroler Ja ovo skinuti driver: http://support.packardbell.co.uk/uk/...rt&t=2007&c=92 Im 'ljepušan siguran njegove ispravne jedan ali ja mogu biti pogrešno? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pin zadataka za realtek ac'97 za audio putem (r) audio kontroler??! | Jorge Luis | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 0 | 11. lipnja 2009 12:52 |
| Multimedia audio controller driver | shaun236 | Multimedija i kodeci | 1 | 21. svibanj 2009 19:43 |
| Pomoć s multimedijskim Plugins | Blondie Bear | Multimedija i kodeci | 6 | 21. studeni 2008 07:44 |
| Audio / Modem Uređaj na High Definition Audio Bus? | Mully D | General Hardware Chat | 10 | 5. srpnja 2008 14:19 |
| Multimedia audio controller | pete21 | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 1 | 12. svibanj 2008 13:45 |
| Thread Tools | |
| |