![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Véletlenül törölt Audio járművezetők, ha tisztítás számítógép (Packard Bell iStart), Letöltve Realtek újra ki az internetes, hanem a kiegészítő hardver képernyőn nem találja a meghajtókat, így tehát hangszórók Nincs hang segítség lenne, sokkal appreciated:) |
|
| |||
| |||
| Csak kattintson a vezető ikonra és onnan nézni, hogy mi történik. Milyen operációs rendszer használ? |
|
| |||
| |||
| Ez az, amit tettem, és azt mondja, minden rendben telepítve, és újraindul, de akkor is, amikor az új hardvert, ha csizmát, és még mindig nincs hang. Az XP Home Edition Service Pack 3 Azt hiszem Thanks for any help |
|
| |||
| |||
| Ok megy a Start, Vezérlőpult, kattintson eszközkezelés, majd kattintson a hang vezessen a listában jobb klikk ENSZ telepíteni. Miután ezt újra elindítani a számítógépet és próbálja meg telepíteni a Realtek elvinni korábbi próbáltam. |
|
| |||
| |||
| Köszönöm, hogy még nem dolgozott az induló, hogy még új hardver ablak: Multimedia audio controller Letöltöttem ezt a vezetőnek: http://support.packardbell.co.uk/uk/...rt&t=2007&c=92 Én elég biztos, hogy helyes, de lehet hogy nincs igazam? |