פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > סאונד, רמקולים נגני MP3 &

Register

מולטימדיה אודיו Controller?

Reply

שרשרת כלים
Old 22 יוני 2009, 07:14
קבוצת חברות חדשות

Default מולטימדיה אודיו Controller?

בטעות נמחק אודיו ניקוי המחשב כאשר מנהלי ההתקנים (Packard הפעמון iStart), הורידו Realtek מחוץ לאינטרנט אך שוב על הוספת חומרה המסך הוא אינו מוצא את הנהגים על זה, אז לכן אין קול ורמקולים
כל עזרה תהיה הרבה appreciated:)
Old 26 יוני 2009, 09:45
קבוצת תורמים

כל שעליך לעשות הוא ללחוץ על סמל מנהל התקן והפעל אותו משם ולראות מה קורה. איזה מערכת הפעלה אתה משתמש?
Old 27 יוני 2009, 02:04
קבוצת חברות חדשות

זה מה שעשיתי וזה אומר הכל מותקן כראוי או מחדש, אבל אז הוא עדיין מגיע כ חומרה חדשה כאשר היא המגפיים למעלה ואני עדיין לא נשמע.

בין XP Home Edition, Service Pack 3, אני חושב
תודה על כל העזרה
Old 28 יוני 2009, 02:13
קבוצת תורמים

אישור להיכנס התחל, לוח הבקרה, לחץ על ההתקן ולאחר מכן לחץ על ניהול שמע את הכונן ברשימה לחץ הזכות להתקין האו"ם. ברגע שאתה צריך לעשות זה להפעיל מחדש את המחשב ולאחר מכן נסה להתקין את הכונן Realtek לך קודם לכן ניסו.
Old יולי 12 2009, 12:55
קבוצת חברות חדשות

תודה, זה עדיין לא עובד על זה עדיין התחלה של חומרה חדשה יש חלון: Multimedia Audio Controller

אני הורדתי את זה הנהג: http://support.packardbell.co.uk/uk/...rt&t=2007&c=92

אני די בטוח שלו נכון אחד אבל אני יכול להיות לא בסדר?
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
ההצמדה עבור הקצאות ac'97 השמע Realtek עבור דרך (R) Audio Controller?!?! Jorge Luis סאונד, רמקולים נגני MP3 & 0 11th יוני 2009 12:52
מולטימדיה Audio Controller הנהג shaun236 מולטימדיה רכיבי Codec 1 21st מאי 2009 19:43
עזרה מולטימדיה Plugins Blondie Bear מולטימדיה רכיבי Codec 6 21st נובמבר 2008 07:44
אודיו / מודם התקן High Definition Audio על אוטובוס? Mully ד כללי חומרה צ 'אט 10 ה -5 בחודש יולי 2008 14:19
מולטימדיה Audio Controller pete21 סאונד, רמקולים נגני MP3 & 1 -12 במאי 2008 13:45
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.