mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Sound, Speakers & MP3 Players

Register

Multimedia Audio Controller?

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 22, 2009, 07:14
Naujas Narys

Default Multimedia Audio Controller?

Atsitiktinai ištrintus garso tvarkykles, kai valyti kompiuteris (Packard Bell iStart) paimti Realtek vėl prie interneto, bet Pridėti aparatūros ekrano jis neranda jam tvarkykles, todėl tai neturi garso kolonėlės
Any help much appreciated bus:)
Old Birželis 26, 2009, 09:45
Donorų grupės

Tiesiog paspauskite ant tvarkyklės piktogramą ir paleisti jį iš ten ir pamatyti, kas vyksta. Kokia OS naudojate?
Old Birželis 27, 2009, 02:04
Naujas Narys

Štai ką aš padariau, o ji sako, viskas yra teisingai sumontuoti ir paleistas iš naujo, bet tada jis vis dar pasirodo kaip naują įrangą, kai ji batus iki ir aš dar nė garso.

Jos XP Home Edition, Service Pack 3 "Manau,
Thanks for any help
Old Birželis 28, 2009, 02:13
Donorų grupės

Gerai, eikite į Pradėti, Valdymo skydas, spustelėkite ant prietaiso valdymo spustelėkite ant jūsų garso diskas sąraše dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite JT įdiegti. Kai tai padarysite iš naujo paleiskite kompiuterį ir bandykite diegti Realtek disko anksčiau bandė.
Old Liepa 12, 2009, 12:55
Naujas Narys

Ačiū, kad vis dar neveikė dėl pradėti jį dar nauja įranga langą: Multimedia Audio Controller

I downloaded šį tvarkyklė: http://support.packardbell.co.uk/uk/...rt&t=2007&c=92

Esu tikras jo teisingas, bet man galėtų būti blogai?
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Pin užduotys Realtek AC'97 audio for via (R) garso reguliatorius?!?! Jorge Luis Sound, Speakers & MP3 Players 0 Birželis 11, 2009 12:52
Multimedija Audio Controller vairuotojas shaun236 Multimedia & Codecs 1 Gegužė 21, 2009 19:43
Pagalba multimedijos įskiepių Blondie Bear Multimedia & Codecs 6 Lapkritis 21, 2008 07:44
Audio / Modem Device on High Definition Audio Bus? Mully D General Hardware Chat 10 5 liepa 2008 14:19
Multimedija Audio Controller pete21 Sound, Speakers & MP3 Players 1 Gegužė 12, 2008 13:45
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.