![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Przypadkowo usunięta Audio kierowców podczas czyszczenia komputera (Packard Bell iStart), pobrane Realtek ponownie wyłączyć internet, ale na dodatek sprzęt ekranie nie znaleźć sterowniki do niego, tak więc głośników nie ma dźwięku pomocy byłoby much appreciated:) |
|
| |||
| |||
| Wystarczy kliknąć na ikonę sterownika i uruchomić go stamtąd i zobaczyć co się dzieje. Co OS używasz? |
|
| |||
| |||
| To co zrobiłem i to mówi wszystko jest poprawnie zainstalowany i uruchomiony ponownie, ale to nadal pojawiają się w nowy sprzęt, gdy buty i nadal nie ma dźwięku. Jego XP Home Edition z dodatkiem Service Pack 3 i think dzięki za pomoc |
|
| |||
| |||
| Ok go na Start, Panel sterowania, kliknij urządzenie, a następnie kliknij na zarządzanie audio dysk na liście kliknij prawym przyciskiem myszy ONZ zainstalować. Gdy już to zrobisz ponownie uruchomić komputer i spróbuj zainstalować Realtek was wcześniej próbował. |
|
| |||
| |||
| Dzięki, to nadal nie pracował na rozruchu musi jeszcze nowego sprzętu okno: kontroler multimediów audio Ściągnąłem ten sterownik: http://support.packardbell.co.uk/uk/...rt&t=2007&c=92 I'm pretty sure jego poprawne, ale mogę się mylić? |
![]() |
|
| Zakładki |