мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Звук, Спеакерс & МП3 плејери

Register

Мултимедиа Цонтроллер Аудио?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 22. јуни 2009, 07:14
Нови члан групе

Default Мултимедиа Цонтроллер Аудио?

Случајно избрисане Аудио дривер приликом чишћења рачунар (Пацкард белл иСтарт), Преузете реалтек искључили интернет, али опет на додавање хардвера екран не наћи дривер за њега, па стога немају звучници звук
било који помоћ би било велик део поштовати:)
Old 26. јуни 2009, 09:45
Донаторска Група

Једноставно кликните на икону возач и трчање Интернет од тамо и видети шта се дешава. Шта су ОС користите?
Old 27. јуни 2009, 02:04
Нови члан групе

То је оно што сам учинио и она каже све је исправно инсталиран и поново, али онда још долази као нови хардвер, када је чизме и ја још увек немам звука.

Његова КСП Хоме Едитион, Сервице Пацк 3 Мислим да
хвала за било какву помоћ
Old 28. јуни 2009, 02:13
Донаторска Група

Ок отићи у старт, цонтрол панел, кликните на уређај за управљање, а онда кликните на аудио погон на списку кликните десним тастером УН инсталирате. Након што то учини поново покренути рачунар и затим поново покушајте да инсталирате реалтек погон сте раније покушао.
Old 12 срп 2009, 12:55
Нови члан групе

Хвала, она још увек није радио на старт уп он још увек има нови хардвер прозор: мултимедијални аудио контролер

Ја ово скинути дривер: хттп://суппорт.пацкардбелл.цо.ук/ук/...рт&т=2007&ц=92

Им 'згодан сигуран његове исправне један али ја могу бити погрешно?
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц