az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Ses, Speakers & MP3 Çalarlar

Register

Multimedya Ses Denetleyicisi?

Reply

Konu Araçları
Old 22 Haziran 2009, 07:14
Yeni Üye Grubu

Default Multimedya Ses Denetleyicisi?

Yanlışlıkla Ses sürücüleri zaman (Packard Bell iStart) bilgisayar temizleme silinen İndirilen Realtek İnternet tekrar kapalı ama bu nedenle hoparlörlerin ses varsa bunun için sürücüleri bulmak değil donanım ekran Ekle
herhangi bir yardım çok büyük mutluluk duyacağız:)
Old 26 Haziran 2009, 09:45
Bağış Grubu

Sürücü simgesine tıklayın ve oradan çalıştırın ve ne olduğunu görün. Kullandığınız işletim sistemi nedir?
Old 27 Haziran 2009, 02:04
Yeni Üye Grubu

Ben ne yaptım ve bunu her şeyi doğru ve yeniden, ama daha sonra yeni donanım olarak bu botlar kadar geldi ve hala bir ses var yüklü olduğunu söylüyor.

Bu XP Home Edition Service Pack 3 sanırım
Herhangi bir yardım için teşekkür
Old 28 Haziran 2009, 02:13
Bağış Grubu

Tamam başlatmak, kontrol paneli, tıklayın cihaz yönetimi ardından listede sağ tıklayın BM ses sürücüsü yüklemek üzerine tıklayın. Sonra ve daha sonra size sürücü Realtek yüklemeye çalıştığınızda PC'nizi yeniden başlatmak için bu yaptım daha önce çalıştım.
Old 12 Temmuz 2009, 12:55
Yeni Üye Grubu

Kadar hala yeni bir pencere vardır teşekkürler, hala başlangıç çalıştı değil: multimedya denetleyicisi ses

Bu sürücü indirilen: http://support.packardbell.co.uk/uk/...rt&t=2007&c=92

Ben çok eminim onun doğru bir ama yanlış olabilir?
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından