![]() |
|
| |||
| |||
| Yanlışlıkla Ses sürücüleri zaman (Packard Bell iStart) bilgisayar temizleme silinen İndirilen Realtek İnternet tekrar kapalı ama bu nedenle hoparlörlerin ses varsa bunun için sürücüleri bulmak değil donanım ekran Ekle herhangi bir yardım çok büyük mutluluk duyacağız:) |
|
| |||
| |||
| Sürücü simgesine tıklayın ve oradan çalıştırın ve ne olduğunu görün. Kullandığınız işletim sistemi nedir? |
|
| |||
| |||
| Ben ne yaptım ve bunu her şeyi doğru ve yeniden, ama daha sonra yeni donanım olarak bu botlar kadar geldi ve hala bir ses var yüklü olduğunu söylüyor. Bu XP Home Edition Service Pack 3 sanırım Herhangi bir yardım için teşekkür |
|
| |||
| |||
| Tamam başlatmak, kontrol paneli, tıklayın cihaz yönetimi ardından listede sağ tıklayın BM ses sürücüsü yüklemek üzerine tıklayın. Sonra ve daha sonra size sürücü Realtek yüklemeye çalıştığınızda PC'nizi yeniden başlatmak için bu yaptım daha önce çalıştım. |
|
| |||
| |||
| Kadar hala yeni bir pencere vardır teşekkürler, hala başlangıç çalıştı değil: multimedya denetleyicisi ses Bu sürücü indirilen: http://support.packardbell.co.uk/uk/...rt&t=2007&c=92 Ben çok eminim onun doğru bir ama yanlış olabilir? |