менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Звук, Виступаючі & MP3-плеєри

Register

Мультимедіа аудіо контролер?

Reply

Різьба Інструменти
Old 22 червня 2009, 07:14
Нові члени групи

Default Мультимедіа аудіо контролер?

Випадково видалили аудіо драйвера при чищенні комп'ютера (Packard Bell iStart), Downloaded Realtek знову від інтернету, але на екрані апаратно додати не знайти драйвера для нього, і тому ораторів немає звуку
будь-яка допомога буде набагато оцінив:)
Old 26 червня 2009, 09:45
Донор групи

Просто натисніть на іконку драйвера і запустити його звідти, і подивитися, що відбувається. Якою ОС ви користуєтеся?
Old 27 червня 2009, 02:04
Нові члени групи

Ось що я зробив, і цим все сказано правильно встановлено і перезапускається, але тоді це ще з'являється нове обладнання, коли воно завантажується, і я до сих пір жодного звуку.

Її XP Home Edition, Service Pack 3 Я думаю,
Спасибо за будь-яку допомогу
Old 28 червня 2009, 02:13
Донор групи

Ok Go на Пуск, Панель керування, клацніть на керування пристроєм натисніть на ваші аудіо-дисків в ООН, клацніть правою список установки. Після того як ви зробили це повторно почати свій комп'ютер і спробуйте встановити Realtek диску ви раніше намагалися.
Old 12 липня 2009, 12:55
Нові члени групи

Спасибі, він ще не працював на старті до цих пір це нова віконна фурнітура: Мультимедіа аудіо контролер

Я завантажив цей драйвер: http://support.packardbell.co.uk/uk/...rt&t=2007&c=92

Я цілком упевнений, що його правильно, але одне я можу бути не правий?
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Розводка для Realtek AC'97 Audio для VIA (R) аудіо-контролером?!?! Хорхе Луїс Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 0 11 червня 2009 12:52
Мультимедіа аудіо драйвера контролера shaun236 Мультимедіа & кодеки 1 21 травня 2009 19:43
Допомога У мультимедійних плагінів Blondie ведмідь Мультимедіа & кодеки 6 21 листопада 2008 07:44
Аудіо / модем на автобусі High Definition Audio? Мулли D Генеральний обладнання чат 10 5 липня 2008 14:19
Мультимедіа аудіо контролер pete21 Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 1 12 травня 2008 13:45
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.