![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Випадково видалили аудіо драйвера при чищенні комп'ютера (Packard Bell iStart), Downloaded Realtek знову від інтернету, але на екрані апаратно додати не знайти драйвера для нього, і тому ораторів немає звуку будь-яка допомога буде набагато оцінив:) |
|
| |||
| |||
| Просто натисніть на іконку драйвера і запустити його звідти, і подивитися, що відбувається. Якою ОС ви користуєтеся? |
|
| |||
| |||
| Ось що я зробив, і цим все сказано правильно встановлено і перезапускається, але тоді це ще з'являється нове обладнання, коли воно завантажується, і я до сих пір жодного звуку. Її XP Home Edition, Service Pack 3 Я думаю, Спасибо за будь-яку допомогу |
|
| |||
| |||
| Ok Go на Пуск, Панель керування, клацніть на керування пристроєм натисніть на ваші аудіо-дисків в ООН, клацніть правою список установки. Після того як ви зробили це повторно почати свій комп'ютер і спробуйте встановити Realtek диску ви раніше намагалися. |
|
| |||
| |||
| Спасибі, він ще не працював на старті до цих пір це нова віконна фурнітура: Мультимедіа аудіо контролер Я завантажив цей драйвер: http://support.packardbell.co.uk/uk/...rt&t=2007&c=92 Я цілком упевнений, що його правильно, але одне я можу бути не правий? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Розводка для Realtek AC'97 Audio для VIA (R) аудіо-контролером?!?! | Хорхе Луїс | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 0 | 11 червня 2009 12:52 |
| Мультимедіа аудіо драйвера контролера | shaun236 | Мультимедіа & кодеки | 1 | 21 травня 2009 19:43 |
| Допомога У мультимедійних плагінів | Blondie ведмідь | Мультимедіа & кодеки | 6 | 21 листопада 2008 07:44 |
| Аудіо / модем на автобусі High Definition Audio? | Мулли D | Генеральний обладнання чат | 10 | 5 липня 2008 14:19 |
| Мультимедіа аудіо контролер | pete21 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 1 | 12 травня 2008 13:45 |
| Різьба Інструменти | |
| |