![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Απλώς έχεις μια νέα ακουστικά για τα παιχνίδια και im αναρωτιέστε πώς μπορεί να ορίσει το πάνω έτσι ώστε να μπορέσω να ακούσω την vioce μόνο μέσα από αυτό (σε TS και σε παιχνίδια) και αναρωτιέται γιατί θ επίκλισης ακούω μου αυτο στο εγγραφών στην ts
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχετε ανάγκη soundcards δύο ή κάρτας ήχου ικανά διάσπαση το πω έτσι, και θα ήταν επίσης να προβλέπεται ο καιρός το παιχνίδι ή δεν την υποστήριξαν.
| |||
| |||
| gay πώς θ επίκλισης ακούω τους ανθρώπους όταν υπάρχουν εκρήξεις |
|
| |||
| |||
| Σίγουρα μια καλή Theres μενού επιλογών; Σε περίπτωση που έχετε να είναι σε θέση να χαμηλώσουμε τον ήχο των εκρήξεων και τους ανθρώπους; |
|
| |||
| |||
| τώρα isn't οποιαδήποτε εγγραφή ήχου |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Επείγουσα Βοήθεια με Headset | The3 Br1ng3r | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 3 | 27 Οκτωβρίου 2009 03:49 |
| Χρήση Bluetooth Headset / Mic για PC | ewilliams12 | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 0 | 18 Ιουν 2009 14:23 |
| Planatronics Ακουστικό, PLZ HELP! | jjuli | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 0 | 17 Ιουν 2009 14:12 |
| Χρειάζεστε Blue-Tooth Headset Ποια στις πρέπει να κατέβω;; | cheesepuff | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 4 | 12 Απρ 2009 19:10 |
| Bluetooth ακουστικό | HistoryGirl | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 21 Αυγ 2008 08:31 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |