![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ja pravedan je dobio nove slušalice za igre i IM pitate kako ja mogu postaviti ga tako da samo ja mogu čuti vioce kroz nju (na TS iu igrama) i pitate zašto ja licemjerje čuti moje samouprave u snimkama u TS
| |||
| |||
| You'd potrebna dva soundcards ili zvučnu sposoban za cijepanje ga kao da je, i ona će isto tako biti dole na vremenske igra podržava ga ili ne. |
|
| |||
| |||
| koliko ja licemjerje gay ljudi čuju kada se eksplozija |
|
| |||
| |||
| Sigurno theres zvuka opcije izbornika? Kojima biste biti u stanju utišati zvuk eksplozije i ljudi gore? |
|
| |||
| |||
| sada nije bilo koji zvuk snimanja |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Hitno pomoć sa slušalica | The3 Br1ng3r | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 3 | 27 listopad 2009 03:49 |
| Koristeći Bluetooth Headset / bez mikrofona za PC | ewilliams12 | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 0 | 18. lipnja 2009 14:23 |
| Planatronics Slušalice, HELP PLZ! | jjuli | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 0 | 17. lipnja 2009 14:12 |
| Trebate Plavi zub Headset koji na-Trebam li dobiti? | cheesepuff | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 4 | 12. travanj 2009 19:10 |
| Bluetooth slušalice | HistoryGirl | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 21. kolovoz 2008 08:31 |
| Thread Tools | |
| |