![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I just got naujos ausinės žaidimų ir jiems įdomu, kaip aš galiu jį pastatyti taip, kad galiu tik klausytis vioce per jį (apie TS ir žaidimų) ir wondering why I cant hear my self in įrašų TS
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums reikia dviejų garso plokščių arba soundcard galima suskaidyti ji patinka, ir ji taip pat bus nustatytos oro žaidimas remiama, ar ne.
| |||
| |||
| kaip gėjų I cant klausytis žmonių, kai kyla sprogimo |
|
| |||
| |||
| Tikrai Theres garso parinkčių meniu? Jei norite turėti galimybę išjunk sprogimų ir žmonių garsas up? |
|
| |||
| |||
| dabar isnt registruoti bet kokį garsą |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Urgent help su laisvų rankų įranga | The3 Br1ng3r | Sound, Speakers & MP3 Players | 3 | 27 spalis 2009 03:49 |
| Bluetooth ausinės / Mikrofonas kompiuteriui | ewilliams12 | Sound, Speakers & MP3 Players | 0 | Birželis 18, 2009 14:23 |
| Planatronics ausinės, PLZ HELP! | jjuli | Sound, Speakers & MP3 Players | 0 | Birželis 17, 2009 14:12 |
| Need Blue Tooth ausinės, Kuris dėl turėčiau? | cheesepuff | Sound, Speakers & MP3 Players | 4 | Balandis 12, 2009 19:10 |
| "Bluetooth" laisvù rankù | HistoryGirl | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | Rugpjūtis 21, 2008 08:31 |
| Temos įrankiai | |
| |