![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| HI затова купи G31M3 V2 MSI дънна платка, която е интегрирана realtek Audio (ALC888). Аз инсталиран WINDOWS 7 RC 2, и след инсталирането на някои Vista драйвери там все още не е добро, затова Преформатиран и пуснати 32 битов на Vista. Аз инсталирани всички Vista драйвери, които дойдоха на диск, който дойде с компютър за Vista, и все още няма звук. И двете предни и задни панели не разполагат с никакви soud продукция и на Device Manager го казва на всички драйвери са инсталирани. МОИТЕ чипсет е Intel ICH17, и този проблем е бил наистина bugging мен. Моля, помогнете |
|
| |||
| |||
| те могат да бъдат счупени .. Не съм сигурен, но ако е налице soundcard можете да пробвате във вашата система, ще ви кажа, ако ви борда звук е счупен, или дали е шофьор проблем. |
|
| |||
| |||
| Нейната propably на водачите, Можете да проверите това като отидете в контролния панел, избор на звуци и след това кликнете тест ако звукова карта е счупен, че няма да ви дам нещо, но, от друга страна, трябва да се уверете, че на 100%, че имате право на аудио драйвера instaled. Неговата най-добре да отидете на сайта, където е дънната платка и да получите най-новите драйвери от там. |
|
| |||
| |||
| Проверихте ли на вашия BIOS да се види дали тя е създадена за звукова карта, вместо на борда звук? Започнете с първите неща първо LOL. И BIOS разказва своя Windows, независимо от версията, какво да използвате. |