menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače

Register

Nové nastavení a zvuk nefunguje (všechny nainstalované ovladače)

Reply

Thread Nástroje
Old 19. června 2009, 02:35
Nový člen skupiny

Default Nové nastavení a zvuk nefunguje (všechny nainstalované ovladače)

HI tak jsem koupil desku MSI G31M3 V2, který má integrovaný Realtek audio (ALC888). Nainstaloval jsem WINDOWS 7 rc 2, a po instalaci některých vista ovladače tam byl ještě bez zvuku, takže i reformated a dal 32 bit Vista. Nainstaloval jsem všechny ovladače Vista, který přišel na disk, který přišel s počítačem pro vista, a ještě bez zvuku. Oba přední a zadní panely nemají žádný soud výstup a správce zařízení říká, že všechny ovladače jsou nainstalovány. MY je čipset Intel ICH17, a tento problém je opravdu bylo odposlouchávání mě. Prosím pomozte
Old 25. června 2009, 01:48
Člen Skupina

by mohly být členěny .. Nejsem si jistý, ale pokud je zvuková můžete otestovat v systému by se říct, je-li vaše palubní zvuk je rozbitá nebo zda se jedná o řidiče problém.
Old 25. června 2009, 04:04
Dárce Skupina

Jeho pravděpodobně řidičů,
Můžete zkontrolovat to jít do ovládacího panelu, výběr zvuků a poté klikněte na test v případě, že zvuková karta je rozdělená nebude vám nic, ale na druhou stranu jste se ujistit na 100%, že máte právo audio ovladač údajů. Její nejlepší jít na stránky, kde byste měli desce a získejte nejnovější ovladače odtud.
Old 26. června 2009, 09:42
Dárce Skupina

Ptal jste se ve vašem BIOSu, aby zjistili, zda je nastaven pro zvukovou kartu místo na palubě zvuk? Start s prvním věci první lol. A váš BIOS vypráví Windows, bez ohledu na verzi, v jaké se má použít.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Re-Instalovaný XP - Vážně tísni Ovladače mrcrazie007 Obecné Software Chat 8 20. srpen 2009 00:57
Pevný disk nefunguje po re-nainstalován samkenwick Drives & Removable Media 1 28. května 2009 18:33
Formátovaný PC, re-XP nainstalované, ale nyní nelze instalovat ovladace. aymanmhmd Multimedia & Kodeky 1 28. května 2009 14:42
Instalovány nové PSU, nyní sledovat nefunguje? Tris Případy & Napájecí zdroje 10 18. února 2008 11:57
Setup nový notebook, hardisk ovladačů problém s Vista remo Drives & Removable Media 1 8. listopad 2007 08:46
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.