manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Zvuk, Speakers & MP3 Playeri

Register

Nova postava i zvuk ne radi (sve drivere instalirati)

Reply

Thread Tools
Old 19. lipnja 2009, 02:35
Novi član grupe

Default Nova postava i zvuk ne radi (sve drivere instalirati)

HI pa sam kupio G31M3 V2 MSI matične ploče, koji ima integrirani realtek audio (ALC888). i instalirali Windows 7 rc 2, i nakon instalacije nekih Vista driveri postoje još nema zvuka, tako da sam reformated i stavite na 32 zalogaj Vidik. I svi instalirani Vista driveri koji su stigli na disku koji ste dobili uz računalo za vidik, i dalje nema zvuka. Obje prednje i stražnje prozore nemate soud output device manager i na sve to kaže driveri su instalirani. MOJI je chipset Intel ICH17, i ovaj problem je stvarno bugging me. Please help
Old 25. lipnja 2009, 01:48
Member Group

One mogu biti slomljena .. Niste sigurni, ali ako ima zvučnu možete testirati u vaš sustav ne bi vam reći ako vaš onboard zvuk se pokvarila ili da li je driver problem.
Old 25. lipnja 2009, 04:04
Donatorska Grupa

Njegova propably vozača,
Možete provjeriti ovaj odlaskom u control panel, odabirući zvukove, a zatim kliknite test ako je zvučna kartica se pokvario ona vam neće dati ništa, ali s druge strane imate kako biste bili sigurni da se za 100% imate pravo audio vozač instaled. Njegove najbolje je otići na web stranicu na kojoj ste imali matičnu ploču i dobiti najnovije drivere odande.
Old 26. lipnja 2009, 09:42
Donatorska Grupa

Jeste li provjerili u svom BIOS-u vidi ako je postavljen za zvučnu karticu, umjesto na onboard zvuk? Započnite s prvim stvari prvi lol. I vaš BIOS vašeg sustava Windows kaže, bez obzira na verziju, što za korištenje.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Re-Instaliran XP - Najozbiljnije Need Drivers mrcrazie007 Općenito Software Chat 8 20. kolovoz 2009 00:57
Hard disk ne radi nakon što je ponovno instalirana samkenwick Drives & Izmjenjivi mediji 1 28. svibanj 2009 18:33
Formatted PC, ponovo instalira XP, ali sada ne mogu instalirati drivere. aymanmhmd Multimedija i kodeci 1 28. svibanj 2009 14:42
Instalirano novih PSU, sada monitor ne radi? Tris Cases & Power Supplies 10 18. veljača 2008 11:57
Setup novi laptop, problem s hardisk vozača Vista Remo Drives & Izmjenjivi mediji 1 8. studeni 2007 08:46
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.