![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| HI pa sam kupio G31M3 V2 MSI matične ploče, koji ima integrirani realtek audio (ALC888). i instalirali Windows 7 rc 2, i nakon instalacije nekih Vista driveri postoje još nema zvuka, tako da sam reformated i stavite na 32 zalogaj Vidik. I svi instalirani Vista driveri koji su stigli na disku koji ste dobili uz računalo za vidik, i dalje nema zvuka. Obje prednje i stražnje prozore nemate soud output device manager i na sve to kaže driveri su instalirani. MOJI je chipset Intel ICH17, i ovaj problem je stvarno bugging me. Please help |
|
| |||
| |||
| One mogu biti slomljena .. Niste sigurni, ali ako ima zvučnu možete testirati u vaš sustav ne bi vam reći ako vaš onboard zvuk se pokvarila ili da li je driver problem. |
|
| |||
| |||
| Njegova propably vozača, Možete provjeriti ovaj odlaskom u control panel, odabirući zvukove, a zatim kliknite test ako je zvučna kartica se pokvario ona vam neće dati ništa, ali s druge strane imate kako biste bili sigurni da se za 100% imate pravo audio vozač instaled. Njegove najbolje je otići na web stranicu na kojoj ste imali matičnu ploču i dobiti najnovije drivere odande. |
|
| |||
| |||
| Jeste li provjerili u svom BIOS-u vidi ako je postavljen za zvučnu karticu, umjesto na onboard zvuk? Započnite s prvim stvari prvi lol. I vaš BIOS vašeg sustava Windows kaže, bez obzira na verziju, što za korištenje. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Re-Instaliran XP - Najozbiljnije Need Drivers | mrcrazie007 | Općenito Software Chat | 8 | 20. kolovoz 2009 00:57 |
| Hard disk ne radi nakon što je ponovno instalirana | samkenwick | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 28. svibanj 2009 18:33 |
| Formatted PC, ponovo instalira XP, ali sada ne mogu instalirati drivere. | aymanmhmd | Multimedija i kodeci | 1 | 28. svibanj 2009 14:42 |
| Instalirano novih PSU, sada monitor ne radi? | Tris | Cases & Power Supplies | 10 | 18. veljača 2008 11:57 |
| Setup novi laptop, problem s hardisk vozača Vista | Remo | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 8. studeni 2007 08:46 |
| Thread Tools | |
| |