kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók

Register

Új beállítás és hang nem működik (gépkocsivezető telepített)

Reply

Téma eszközök
Old Június 19 2009, 02:35
Új tag Csoport

Default Új beállítás és hang nem működik (gépkocsivezető telepített)

HI Szóval vettem egy G31M3 V2 MSI alaplap, amely az integrált Realtek audio (ALC888). Én a Windows 7 RC 2 és a Vista telepítése után egyes vezetők még mindig nincs hang, úgyhogy reformated, és 32 bites Vista. Telepítettem a Vista meghajtók lépett a lemez mely a számítógépére, Vista, és még mindig nincs hang. A két első és hátsó panelek nincs soud kibocsátás és az Eszközkezelő azt mondja az összes illesztőprogram telepítve van. MY ICH17 Intel chipset van, és ez a probléma már tényleg felbassza nekem. Kérem, segítsen
Old Június 25 2009, 01:48
Csoport tagja

lehet rájuk tört .. Nem biztos, de ha van egy hangkártya is tesztet a rendszer azt mondom, ha a fedélzeti hang tört-e, vagy nincs a járművezető probléma.
Old Június 25 2009, 04:04
Donor Group

A propably a járművezetők,
Ezt megteheti ezt megy kezelőpanelen kiválasztása hangzik majd kattintson a vizsgálat, ha a hang kártya van törve, hogy nem kapsz semmit, de másrészt meg róla 100%-át, hogy joga van audio driver instaled. A legjobb, hogy keresse fel a honlapot, ahol meg volt az alaplap és hogy a legfrissebb illesztőprogramok is.
Old Június 26 2009, 09:42
Donor Group

Van ellenőrizni a BIOS, hogy ha úgy van beállítva a hangkártya helyett a fedélzeti hang? Start az első dolog első lol. És a BIOS megmutatja a Windows, függetlenül attól, hogy a verzió, amit használni.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Re-Installed XP - Komolyan kell Driverek mrcrazie007 General Chat szoftver 8 20. augusztus 2009 00:57
Merevlemez nem működik, miután újra telepíteni samkenwick Drives & Removable Media 1 28. május 2009 18:33
Formázott számítógépre telepített XP-re, de most nem tudja telepíteni a járművezetők. aymanmhmd Multimédia és kodekek 1 28. május 2009 14:42
Telepített új PSU, most monitor nem működik? Tris Cases & Power Supplies 10 18. február 2008 11:57
Setup új laptop, hardisk járművezetők probléma Vista remo Drives & Removable Media 1 8. november 2007 08:46
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.