![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| HI Szóval vettem egy G31M3 V2 MSI alaplap, amely az integrált Realtek audio (ALC888). Én a Windows 7 RC 2 és a Vista telepítése után egyes vezetők még mindig nincs hang, úgyhogy reformated, és 32 bites Vista. Telepítettem a Vista meghajtók lépett a lemez mely a számítógépére, Vista, és még mindig nincs hang. A két első és hátsó panelek nincs soud kibocsátás és az Eszközkezelő azt mondja az összes illesztőprogram telepítve van. MY ICH17 Intel chipset van, és ez a probléma már tényleg felbassza nekem. Kérem, segítsen |
|
| |||
| |||
| lehet rájuk tört .. Nem biztos, de ha van egy hangkártya is tesztet a rendszer azt mondom, ha a fedélzeti hang tört-e, vagy nincs a járművezető probléma. |
|
| |||
| |||
| A propably a járművezetők, Ezt megteheti ezt megy kezelőpanelen kiválasztása hangzik majd kattintson a vizsgálat, ha a hang kártya van törve, hogy nem kapsz semmit, de másrészt meg róla 100%-át, hogy joga van audio driver instaled. A legjobb, hogy keresse fel a honlapot, ahol meg volt az alaplap és hogy a legfrissebb illesztőprogramok is. |
|
| |||
| |||
| Van ellenőrizni a BIOS, hogy ha úgy van beállítva a hangkártya helyett a fedélzeti hang? Start az első dolog első lol. És a BIOS megmutatja a Windows, függetlenül attól, hogy a verzió, amit használni. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Re-Installed XP - Komolyan kell Driverek | mrcrazie007 | General Chat szoftver | 8 | 20. augusztus 2009 00:57 |
| Merevlemez nem működik, miután újra telepíteni | samkenwick | Drives & Removable Media | 1 | 28. május 2009 18:33 |
| Formázott számítógépre telepített XP-re, de most nem tudja telepíteni a járművezetők. | aymanmhmd | Multimédia és kodekek | 1 | 28. május 2009 14:42 |
| Telepített új PSU, most monitor nem működik? | Tris | Cases & Power Supplies | 10 | 18. február 2008 11:57 |
| Setup új laptop, hardisk járművezetők probléma Vista | remo | Drives & Removable Media | 1 | 8. november 2007 08:46 |
| Téma eszközök | |
| |