![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| HI לכן קניתי MSI G31M3 v2 לוח האם, אשר משולבים Realtek Audio (ALC888). אני התקנת את Windows 7 RC 2, ואחרי כמה התקנת Vista הנהגים עדיין לא היה קול, אז אני reformated ושם על Vista 32 סיביות. התקנתי את כל מנהלי ההתקנים Vista אשר הגיע על דיסק אשר הגיע עם המחשב עבור Vista, ועדיין לא נשמע. שניהם מקדימה ואת לוחות האחורית אין soud הפלט ועל מנהל ההתקנים זה אומר את כל מנהלי ההתקנים מותקנים. שבבים שלי הוא אינטל ICH17, וזה באמת היה בעיה bugging אותי. אנא עזור |
|
| |||
| |||
| הם עשויים להיות שבורה .. אבל לא בטוח אם יש soundcard אתה יכול לבדוק את המערכת זה היה אומר לך את הקול המשולב ללא פעיל, אם הוא שבור או אם קיימת בעיה הנהג. |
|
| |||
| |||
| Propably את מנהלי ההתקנים, אתה יכול לבדוק את זה הולך לתוך לוח הבקרה, בחירת צלילים ולאחר מכן לחץ על בדיקה אם כרטיס הקול הוא שבור הוא לא נותן לך כלום, אבל מצד שני אתה צריך לוודא של 100% כי יש לך את הזכות שמע הנהג instaled. את מיטב ללכת לאתר האינטרנט שבו אתה צריך את לוח האם ולקבל את מנהלי ההתקן העדכניים ביותר משם. |
|
| |||
| |||
| האם בדקו את ה-BIOS כדי לראות אם היא מוגדרת עבור כרטיס קול במקום את הקול המשולב ללא פעיל? להתחיל עם הראשון דברים הראשון LOL. ואת אומרת את ה-BIOS של Windows, ללא קשר לגירסה, מה לשימוש. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| XP מותקן מחדש - ברצינות צריך Drivers | mrcrazie007 | כללי תוכנות צ 'אט | 8 | ה -20 לאוגוסט 2009 00:57 |
| הכונן הקשיח אינו פועל לאחר מחדש מותקן | samkenwick | כוננים & נשלפת | 1 | -28 במאי 2009 18:33 |
| הפורמט של המחשב, XP מותקן מחדש, אבל עכשיו אין אפשרות להתקין את מנהלי ההתקנים. | aymanmhmd | מולטימדיה רכיבי Codec | 1 | -28 במאי 2009 14:42 |
| מותקנים חדשים PSU, עכשיו לפקח לא עובד? | Tris | מקרים & ספקי כוח | 10 | 18 פבר 2008 11:57 |
| התקנה החדשה הנייד, hardisk בעיה עם נהגים Vista | remo | כוננים & נשלפת | 1 | 8 נובמבר 2007 08:46 |
| שרשרת כלים | |
| |