mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Sound, Speakers & MP3 Players

Register

Naujoji sąranka ir garsas neveikia (vairuotojai visas įdiegtas)

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 19, 2009, 02:35
Naujas Narys

HI Nabyłem G31M3 V2 MSI plokštę, kuri yra integruota Realtek Audio (ALC888). Įdiegiau Windows 7 rc 2 ir įdiegus kai Vista vairuotojams dar buvo be garso, todėl aš reformated ir įdėkite 32 bitų Vista. Įdiegiau visi Vista "tvarkykles, kurios atėjo į diską, kuris buvo su Vista kompiuteryje, ir dar nėra garso. Tiek priekinius ir galinius plokščių neturi soud produkcijos ir Device Manager ji sako, visi vairuotojai yra įdiegta. MANO Chipset Intel yra ICH17, ir ši problema tikrai buvo bugging mane. Padėkite
Old Birželis 25, 2009, 01:48
Narys

jie gali būti suskirstyti .. Nesate tikras, bet jei yra soundcard galite patikrinti savo sistemą, tai sakau, jei jūsų onboard garsas neveikia, ar ten yra vairuotojų problema.
Old Birželis 25, 2009, 04:04
Donorų grupės

Jo propably vairuotojai,
Galite tai patikrinti, eikite į Control Panel, pasirinkite Panašiai ir tada tyrimas, jei garso korta neveikia tai nebus jums nieko, bet, kita vertus, jūs turite įsitikinti, kad 100%, kad turite teisę audio driver instaled. Jo geriausia eiti į svetainę, kur turėjo plokštę ir gauti naujausias tvarkykles iš ten.
Old Birželis 26, 2009, 09:42
Donorų grupės

Ar patikrinote savo BIOS matyti, jei jis yra įsteigtas garso korta, o ne borto garso? Pradėti nuo pirmųjų dalykų, pirmiausia lol. O BIOS rodo "Windows", nepriklausomai nuo versijos, ką naudoti.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.