![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| HI, aşa că am cumpărat un G31M3 V2 MSI placa de bază, care a integrat Realtek audio (ALC888). Am instalat Windows 7 rc 2 şi, după instalarea unor drivere Vista nu a fost încă nici un sunet, asa ca am reformated şi pune Vista pe 32 de biţi. Am instalat toate driverele de Vista, care a venit de pe un disc care a venit cu calculatorul pentru Vista, şi încă nici un sunet. Ambele faţă şi spate panouri nu au nici o ieşire şi soud pe Device Manager scrie toate driverele sunt instalate. MEA este chipset-ul Intel ICH17, şi această problemă a fost cu adevărat bugging mine. Vă rugăm să ajute |
|
| |||
| |||
| acestea ar putea fi spart .. Nu este sigur, dar, dacă există un test de Sunet puteţi în sistem s-ar spune dacă vă la bord sunet este defect sau dacă există un driver problema. |
|
| |||
| |||
| Sa propably driver-ele, Puteţi verifica acest lucru în panoul de control, selectarea sunete, apoi faceţi clic pe test, dacă placa de sunet este defect nu va da nimic, dar pe de altă parte, va trebui să vă asiguraţi de 100% că aveţi dreptul de driverul audio instaled. Are cel mai bun pentru a merge la site-ul în cazul în care aţi avut placa de bază şi să obţină cele mai recente drivere de acolo. |
|
| |||
| |||
| Ai verificat în BIOS pentru a vedea dacă acesta este înfiinţat pentru o placă de sunet în loc de sunet de la bord? Începeţi cu primele lucruri pe primul lol. Şi vă spune BIOS-ul dvs. de Windows, indiferent de versiune, ce să-l utilizaţi. |
![]() |
|
| Marcaje |