menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače

Register

Nové nastavenie a zvuk nefunguje (všetky nainštalované ovládače)

Reply

Thread Tools
Old 19. júna 2009, 02:35
Nový člen skupiny

HI tak jsem koupil desku MSI G31M3 V2, ktorý má integrovaný Realtek audio (ALC888). Nainstaloval som WINDOWS 7 rc 2, a po inštalácii niektorých vista ovládače tam bol ešte bez zvuku, takže aj reformated a dal 32 bit Vista. Nainstaloval som všetky ovládače Vista, ktorý prišiel na disk, ktorý prišiel s počítačom pre vista, a ešte bez zvuku. Obidva predné a zadné panely nemajú žiadny súd výstup a správca zariadenia hovorí, že všetky ovládače sú nainštalované. MY je čipset Intel ICH17, a tento problém je naozaj bolo odpočúvanie mě. Prosím pomôžte
Old 25. júna 2009, 01:48
Člen Skupina

by mohli byť členené .. Nie som si istý, ale ak je zvuková môžete otestovať v systéme by sa povedať, ak je vaša palubný zvuk je rozbité alebo či sa jedná o vodiča problém.
Old 25. júna 2009, 04:04
Darcu Skupina

Jeho pravdepodobne vodičov,
Môžete skontrolovať to ísť do ovládacieho panelu, výber zvukov a potom kliknite na test v prípade, že zvuková karta je rozdelená nebude vám nič, ale na druhú stranu ste sa uistiť na 100%, že máte právo audio ovládač údajov. Jej najlepšie ísť na stránky, kde by ste mali doske a získajte najnovšie ovládače odtiaľ.
Old 26. júna 2009, 09:42
Darcu Skupina

Ptal ste sa vo vašom BIOSu, aby zistili, či je nastavený pre zvukovú kartu miesto na palube zvuk? Štart s prvým veci prvej lol. A váš BIOS vypráví Windows, bez ohľadu na verziu, v akej sa má použiť.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.