![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| HI tak jsem koupil desku MSI G31M3 V2, ktorý má integrovaný Realtek audio (ALC888). Nainstaloval som WINDOWS 7 rc 2, a po inštalácii niektorých vista ovládače tam bol ešte bez zvuku, takže aj reformated a dal 32 bit Vista. Nainstaloval som všetky ovládače Vista, ktorý prišiel na disk, ktorý prišiel s počítačom pre vista, a ešte bez zvuku. Obidva predné a zadné panely nemajú žiadny súd výstup a správca zariadenia hovorí, že všetky ovládače sú nainštalované. MY je čipset Intel ICH17, a tento problém je naozaj bolo odpočúvanie mě. Prosím pomôžte |
|
| |||
| |||
| by mohli byť členené .. Nie som si istý, ale ak je zvuková môžete otestovať v systéme by sa povedať, ak je vaša palubný zvuk je rozbité alebo či sa jedná o vodiča problém. |
|
| |||
| |||
| Jeho pravdepodobne vodičov, Môžete skontrolovať to ísť do ovládacieho panelu, výber zvukov a potom kliknite na test v prípade, že zvuková karta je rozdelená nebude vám nič, ale na druhú stranu ste sa uistiť na 100%, že máte právo audio ovládač údajov. Jej najlepšie ísť na stránky, kde by ste mali doske a získajte najnovšie ovládače odtiaľ. |
|
| |||
| |||
| Ptal ste sa vo vašom BIOSu, aby zistili, či je nastavený pre zvukovú kartu miesto na palube zvuk? Štart s prvým veci prvej lol. A váš BIOS vypráví Windows, bez ohľadu na verziu, v akej sa má použiť. |