![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ХИ па сам купио Г31М3 в2 МСИ матичне плоче, који има интегрисани реалтек аудио (АЛЦ888). и инсталирали Уиндоус 7 рц 2, и након инсталације неких Виста дривер постоје још нема звука, тако да сам реформатед и ставите на 32 залогај Видик. И сви инсталирани Виста дривер који су стигли на диску који сте добили уз рачунар за видик, и даље нема звука. Обе предње и задње прозоре немате соуд оутпут девице манагер и на све то каже дривер су инсталирани. МОЈИ је цхипсет Интел ИЦХ17, и овај проблем је стварно буггинг ме. Плеасе хелп |
|
| |||
| |||
| Оне могу бити сломљена .. Нисте сигурни, али ако има звучну можете тестирати за твој систем не би вам рећи ако ваш онбоард звук се покварила или да ли је дривер проблем. |
|
| |||
| |||
| Његова пропаблы возача, Можете проверити овај одласком у цонтрол панел, одабиром звукова, а затим кликните тест ако је звучна картица се покварио она вам неће дати ништа, али с друге стране имате како бисте били сигурни да се за 100% имате право аудио возач инсталед. Његове најбоље је отићи на веб страницу на којој сте имали матичну плочу и добити најновије дривер оданде. |
|
| |||
| |||
| Јесте ли проверили у свом БИОС-у види ако је постављен за звучну картицу, уместо на онбоард звук? Почните са првим ствари први лол. И ваш БИОС вашег система Уиндоус каже, без обзира на верзију, што за коришћење. |