![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| HI тому я купила G31M3 V2 MSI материнської плати, яка має комплексний Realtek Audio (ALC888). I Installed Windows 7 RC 2, а після установки деяких драйверів Vista ще не було звуку, так що я поклав reformated і 32-бітної Vista далі. Я встановив всі драйвера, які Vista прийшла на диску, який постачається разом з комп'ютером для Vista, і до цих пір жодного звуку. Обидві передні і задні панелі не мають СОУД виробництва і на диспетчері пристроїв він говорить, у вас встановлені всі драйвери. МІЙ чіпсета Intel ICH17, і ця проблема дійсно була давало мені спокою. Будь ласка, допоможіть |
|
| |||
| |||
| вони можуть бути зламаною .. Чи не впевнений, але якщо є звукова ви можете перевірити у вашій системі він буде повідомляти вам, якщо ваш бортового звуку сломанной або чи існує проблема драйверів. |
|
| |||
| |||
| Її Propably водіїв, Ви можете перевірити це, перейдіть до панелі керування, вибір звуків і натисніть кнопку Перевірити, якщо звукової карти неправильно працює вона не дасть вам нічого, але з іншого боку, ви повинні бути впевнені на 100%, що ви маєте право аудіо драйвера instaled. Все можливе, щоб перейти на сайт, де у вас материнська плата і отримати самі останні драйвери звідти. |
|
| |||
| |||
| Ви вже перевірили в BIOS, щоб побачити, якщо воно створене для звукової карти замість вбудованої звукової? Почніть з перших речей першої LOL. І ваш BIOS повідомляє ваші вікна, незалежно від версії, що використовувати. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Перевстановити XP - Серйозно потрібні драйвери | mrcrazie007 | General Software чат | 8 | 20 серпня 2009 00:57 |
| Жорсткий диск не працює, після того, як знову встановлений | samkenwick | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 28 травня 2009 18:33 |
| Форматування комп'ютера, перевстановити XP, але тепер не можу встановити драйвери. | aymanmhmd | Мультимедіа & кодеки | 1 | 28 травня 2009 14:42 |
| Встановлено нові блоки живлення, то монітор не працює? | Трис | Справа & блоки живлення | 10 | 18 лютого 2008 11:57 |
| Установка нового ноутбука, Hardisk Проблема з драйверами Vista | Remo | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 8 листопада 2007 08:46 |
| Різьба Інструменти | |
| |