menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače

Register

Nové reproduktory.

Reply

Thread Nástroje
Old 7.února 2008, 16:49
Člen Skupina

Default Nové reproduktory.

Hej. Právě jsem přidal novou sadu reproduktorů k mému PC. PC je v současné době pomocí audio z buily reproduktory uvnitř TFT monitoru samotného.

Jak mohu změnit nastavení tak, že zvuk přichází prostřednictvím hardwaru reproduktory místo?

pomoci by bylo skvělé.

Mike.
Old 7. února 2008, 17:35
Dárce Skupina

užijte zelená audio kabel od monitoru a připojte nové reproduktory na stejném místě

snadný

Můj systém: Moje

Processor (s):
AMD Athlon duálním jádrem
Základní deska:
winfast 6600
Paměť RAM:
3 GB.
Grafické karty (s):
MSI 8600GT
Zvuková karta:
Některé levné DX9 5,1
Pevný disk (y):
Optická mechanika (s):
Case / PSU:
Chlazení:
Síť / Internet:
Monitor (s):
Cibox 1440 x 900
Operační systém (y):
Vista
Old 7.února 2008, 17:48
Člen Skupina

To bylo opravdu jednoduché lol.

Na zdraví!
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
I Need novou sadu reproduktory ... Katana Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 6 27.října 2009 23:46
Reproduktory co mám kevin21388 Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 6 11. srpna 2009 11:33
2.1 reproduktory Buchanan Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 7 11. červen 2008 17:51
Nové 7.1 reproduktory copperheadretro Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 1 18. prosinec 2007 20:17
Jaké reproduktory mají u mám xactly Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 12 7. září 2007 12:57
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.