![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Hej. Právě jsem přidal novou sadu reproduktorů k mému PC. PC je v současné době pomocí audio z buily reproduktory uvnitř TFT monitoru samotného. Jak mohu změnit nastavení tak, že zvuk přichází prostřednictvím hardwaru reproduktory místo? pomoci by bylo skvělé. Mike. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| užijte zelená audio kabel od monitoru a připojte nové reproduktory na stejném místě snadný
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| To bylo opravdu jednoduché lol. Na zdraví! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| I Need novou sadu reproduktory ... | Katana | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 6 | 27.října 2009 23:46 |
| Reproduktory co mám | kevin21388 | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 6 | 11. srpna 2009 11:33 |
| 2.1 reproduktory | Buchanan | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 7 | 11. červen 2008 17:51 |
| Nové 7.1 reproduktory | copperheadretro | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 1 | 18. prosinec 2007 20:17 |
| Jaké reproduktory mají u mám | xactly | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 12 | 7. září 2007 12:57 |
| Thread Nástroje | |
| |