![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ей. Я тільки додала новий набір гучномовців до комп'ютера. ПК В даний час за допомогою аудіо buily динаміки всередині самої TFT моніторі. Як я можу змінити налаштування, тому звук йде через апаратні промовців замість цього? будь-яка допомога буде чудово. Майк. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Візьміть зелену аудіо-кабель від монітора, і підключати нових ораторів в тому ж місці просто
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| Це було дійсно просто LOL. Ура! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Мені потрібен новий набір спікерів ... | Катана | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 6 | 27 жовтня 2009 23:46 |
| Виступаючі Що я повинен отримати | kevin21388 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 6 | 11 серпня 2009 11:33 |
| 2.1 Speakers | Бьюкенен | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 7 | 11 червня 2008 17:51 |
| Новий 7,1 ораторів | copperheadretro | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 1 | 18 грудня 2007 20:17 |
| Що оратори U Got | xactly | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 12 | 7 вересня 2007 12:57 |
| Різьба Інструменти | |
| |