по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Звук, Тонколони & MP3 Плейъри

Register

Не звуково устройство

Reply

Нишка Инструменти
Old 19-ти март 2007 год., 12:34
Новите държави Група

Аз и двете ми тонколони свързани и са се опитали 2 различни говорители комплекти?

Държа се това не аудио устройство съобщение ...

Просто не знам какво друго мога да сторя, нали?
Old 19-ти март 2007 год., 17:14
Новите държави Група

Може би драйвери за вашата аудио устройството не се инсталира ...
Old 19-ти март 2007 год., 17:32
Новите държави Група

Той вероятно е вашата звукова карта или driver.Go на: настройките на контролния панел на системата хардуерно устройство, мениджър След това кликнете върху вашата звукова карта. кликнете на водачите и отново да инсталирате драйвери и рестартирайте
Old 19-ти март 2007 год., 19:59
Новите държави Група

Вероятно означава, че ти не е имал звук карта или вие нямате инсталиран драйвер за card.Remove на компютъра от случая и проверете, за да види дали говорещия щепсел е свързан с веригата борда, ако това ви е необходим софтуер, за да изтеглите драйвер.
Old 20 март 2007, 00:01
Новите държави Група

Уверете се, че сте включен високоговорителите в правото въвеждане.
Old 20 март 2007, 02:24
ZCT
Новите държави Група

Компютърът не знам дали сте прикачили високоговорителите, или не, той не разполага с какъвто и да е вид на датчика за that.When ли този вид грешка, това означава, че има проблем с вашата звукова карта, която може или не може да бъде част на дънната платка. Или звукова карта не работи, или по-вероятно няма да имат право драйвери за нея, или на водачите да имат не работят правилно.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc