![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз и двете ми тонколони свързани и са се опитали 2 различни говорители комплекти? Държа се това не аудио устройство съобщение ... Просто не знам какво друго мога да сторя, нали? |
|
| |||
| |||
| Може би драйвери за вашата аудио устройството не се инсталира ... |
|
| |||
| |||
| Той вероятно е вашата звукова карта или driver.Go на: настройките на контролния панел на системата хардуерно устройство, мениджър След това кликнете върху вашата звукова карта. кликнете на водачите и отново да инсталирате драйвери и рестартирайте |
|
| |||
| |||
| Вероятно означава, че ти не е имал звук карта или вие нямате инсталиран драйвер за card.Remove на компютъра от случая и проверете, за да види дали говорещия щепсел е свързан с веригата борда, ако това ви е необходим софтуер, за да изтеглите драйвер. |
|
| |||
| |||
| Уверете се, че сте включен високоговорителите в правото въвеждане. |
|
| |||
| |||
| Компютърът не знам дали сте прикачили високоговорителите, или не, той не разполага с какъвто и да е вид на датчика за that.When ли този вид грешка, това означава, че има проблем с вашата звукова карта, която може или не може да бъде част на дънната платка. Или звукова карта не работи, или по-вероятно няма да имат право драйвери за нея, или на водачите да имат не работят правилно. |