μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Ήχος, Ηχεία & MP3 Players

Register

Δεν Audio Device

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 19 Μαρτίου, 2007, 12:34
Νέο Μέλος Ομάδα

Έχω δύο ηχεία συνδέονται μου και προσπάθησα 2 διαφορετικά σετ ηχείων;

Θα κρατήσει για να περάσουμε το μήνυμα δεν συσκευή ήχου ...

Απλά δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσα να κάνω? Ε;
Old 19 Μαρτίου, 2007, 17:14
Νέο Μέλος Ομάδα

ίσως τα προγράμματα οδήγησης για τη δική σας συσκευή ήχου δεν είναι εγκατεστημένο ...
Old 19 Μαρτίου, 2007, 17:32
Νέο Μέλος Ομάδα

Πολύ πιθανόν να είναι η δική σας κάρτα ήχου ή να driver.Go: ρυθμίσεις του πίνακα ελέγχου του διαχειριστή του συστήματος συσκευή υλικού Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην κάρτα ήχου σας. κάντε κλικ για τους οδηγούς στη συνέχεια, εγκαταστήστε εκ νέου τα προγράμματα οδήγησης και επανεκκίνηση
Old 19 Μαρτίου, 2007, 19:59
Νέο Μέλος Ομάδα

Μάλλον σημαίνει ότι δεν είχε κάρτα ήχου ή δεν έχετε εγκατεστημένο πρόγραμμα οδήγησης για το card.Remove τον υπολογιστή από την υπόθεση, και ελέγξτε αν ο ομιλητής βύσμα είναι συνδεδεμένο σε ένα κύκλωμα του σκάφους, εάν αυτό το λογισμικό που χρειάζεστε για να κάνετε λήψη ενός προγράμματος οδήγησης.
Old 20 Μαρτίου 2007, 00:01
Νέο Μέλος Ομάδα

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδέσει τα ηχεία στο δικαίωμα εισόδου.
Old 20 Μαρτίου 2007, 02:24
ZCT
Νέο Μέλος Ομάδα

Ο υπολογιστής δεν γνωρίζει αν έχετε επισυνάπτονται τα ηχεία ή μη, δεν έχουν κανενός είδους αισθητήρα για that.When έχετε αυτό το είδος του λάθους, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα με την κάρτα ήχου που μπορεί ή δεν μπορεί να αποτελεί μέρος από τη μητρική πλακέτα. Είτε η κάρτα ήχου δεν λειτουργεί, ή μάλλον δεν έχετε το δικαίωμα αυτό για τους οδηγούς, ή τους οδηγούς που έχουν κάνει δεν λειτουργεί σωστά.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.