kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók

Register

No Audio Device

Reply

Téma eszközök
Old Március 19, 2007, 12:34
Új tag Csoport

Default No Audio Device

Én is én hangfalak csatlakoztatását és próbálták 2 különböző hangszóró meg?

Folyamatosan ez nem hangeszköz üzenet ...

Csak nem tudom, mi mást tudtam csinálni, ugye?
Old Március 19, 2007, 17:14
Új tag Csoport

Default No Audio Device

Lehet, hogy a járművezetők meg hangeszköz nincsenek telepítve ...
Old Március 19, 2007, 17:32
Új tag Csoport

Default No Audio Device

Valószínűleg az a hang kártya vagy driver.Go, hogy: Beállítások Vezérlőpult rendszer hardver Eszközkezelőben kattints a hangkártyára. kattints a mozdonyvezetők, majd telepítse újra a vezetők, és indítsa újra
Old Március 19, 2007, 19:59
Új tag Csoport

Default No Audio Device

Talán azt jelenti, hogy nincs hangkártya vagy nincs illesztőprogram telepítve a card.Remove a számítógépet az ügyet, és ellenőrizze, hogy a hangszóró dugó csatlakoztatva van egy áramkör, és ha igen, akkor a szoftver letölthető a driver.
Old Március 20, 2007, 00:01
Új tag Csoport

Default No Audio Device

Győződjön meg arról, hogy le kell zárni a hangszórók a jobb input.
Old Március 20, 2007, 02:24
ZCT
Új tag Csoport

Default No Audio Device

A számítógép nem tudja, ha van csatlakoztatva a hangszórók vagy nem, hogy nincs semmilyen érzékelő that.When lesz ez a fajta hiba azt jelenti, hogy probléma van a hangkártyával is, vagy nem lenni Az Ön alaplap. Vagy a hangkártya nem működik, vagy nagyobb valószínűséggel nem kell a jogot, hogy a mozdonyvezetők, illetve a járművezetők te is nem működik megfelelően.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.