![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Én is én hangfalak csatlakoztatását és próbálták 2 különböző hangszóró meg?
Folyamatosan ez nem hangeszköz üzenet ... Csak nem tudom, mi mást tudtam csinálni, ugye? |
|
|
|||
|
|||
|
Lehet, hogy a járművezetők meg hangeszköz nincsenek telepítve ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Valószínűleg az a hang kártya vagy driver.Go, hogy: Beállítások Vezérlőpult rendszer hardver Eszközkezelőben kattints a hangkártyára. kattints a mozdonyvezetők, majd telepítse újra a vezetők, és indítsa újra
|
|
|
|||
|
|||
|
Talán azt jelenti, hogy nincs hangkártya vagy nincs illesztőprogram telepítve a card.Remove a számítógépet az ügyet, és ellenőrizze, hogy a hangszóró dugó csatlakoztatva van egy áramkör, és ha igen, akkor a szoftver letölthető a driver.
|
|
|
|||
|
|||
|
Győződjön meg arról, hogy le kell zárni a hangszórók a jobb input.
|
|
|
|||
|
|||
|
A számítógép nem tudja, ha van csatlakoztatva a hangszórók vagy nem, hogy nincs semmilyen érzékelő that.When lesz ez a fajta hiba azt jelenti, hogy probléma van a hangkártyával is, vagy nem lenni Az Ön alaplap. Vagy a hangkártya nem működik, vagy nagyobb valószínűséggel nem kell a jogot, hogy a mozdonyvezetők, illetve a járművezetők te is nem működik megfelelően.
|