פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > סאונד, רמקולים נגני MP3 &

Register

לא ההתקנים אודיו

Reply

שרשרת כלים
Old 19 מרס 2007, 12:34
קבוצת חברות חדשות

Default לא ההתקנים אודיו

יש לי את שניהם וכן יש רמקולים המחוברים ניסו 2 ערכות שונות שפת אם?

שוב ושוב אני מקבל את זה לא התקן השמע הודעת ...

אני רק לא יודע מה עוד אני יכול לעשות, נכון?
Old 19 מרס 2007, 17:14
קבוצת חברות חדשות

Default לא ההתקנים אודיו

אולי את מנהלי ההתקן עבור התקן האודיו שלך לא מותקנים ...
Old 19 מרס 2007, 17:32
קבוצת חברות חדשות

Default לא ההתקנים אודיו

זה כנראה את כרטיס הקול או driver.Go ל: הגדרות לוח הבקרה מערכת חומרה מנהל ההתקנים לאחר מכן, לחץ על כרטיס הקול שלך. לחץ על מנהלי התקנים ולאחר מכן להתקין מחדש את מנהלי ההתקנים ולהפעיל מחדש
Old 19 מרס 2007, 19:59
קבוצת חברות חדשות

Default לא ההתקנים אודיו

סביר להניח כי לא היה לך כרטיס קול או אין לך את מנהל ההתקן המותקן על המחשב מפני card.Remove המקרה ובדוק אם שפת אם תקע מחובר אל מעגל Board, אם כן אתה צריך להוריד את תוכנת מנהל התקן.
Old 20 מרס 2007, 00:01
קבוצת חברות חדשות

Default לא ההתקנים אודיו

ודא שיש לך פקוק הדוברים את הזכות קלט.
Old 20 מרס 2007, 02:24
ZCT
קבוצת חברות חדשות

Default לא ההתקנים אודיו

המחשב אינו יודע אם יש לך המצורפת הדוברים או לא, זה לא כל סוג של חיישן that.When תקבל עבור סוג זה של שגיאה זה אומר שיש בעיה עם כרטיס הקול שלך, אשר עשוי או עלול לא להיות חלק של לוח האם. או את כרטיס הקול לא עובד, או יותר סביר שאין לך את הזכות הנהגים על זה, או את הנהגים אתה לא חייב לעשות את העבודה כראוי.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
ההצמדה עבור הקצאות ac'97 השמע Realtek עבור דרך (R) Audio Controller?!?! Jorge Luis סאונד, רמקולים נגני MP3 & 0 11th יוני 2009 12:52
בעיות עם קול ושמע התקן robert1947 סאונד, רמקולים נגני MP3 & 1 3rd יוני 2009 06:53
Pls סאונד? לא מותקן התקן שמע לאחר פורמט הקסם השחור סאונד, רמקולים נגני MP3 & 1 4th מרץ 2009 04:17
אודיו / מודם התקן High Definition Audio על אוטובוס? Mully ד כללי חומרה צ 'אט 10 ה -5 בחודש יולי 2008 14:19
לא ההתקנים אודיו Whistleblower מולטימדיה רכיבי Codec 2 16th אוגוסט 2007 14:33
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.