![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי את שניהם וכן יש רמקולים המחוברים ניסו 2 ערכות שונות שפת אם? שוב ושוב אני מקבל את זה לא התקן השמע הודעת ... אני רק לא יודע מה עוד אני יכול לעשות, נכון? |
|
| |||
| |||
| אולי את מנהלי ההתקן עבור התקן האודיו שלך לא מותקנים ... |
|
| |||
| |||
| זה כנראה את כרטיס הקול או driver.Go ל: הגדרות לוח הבקרה מערכת חומרה מנהל ההתקנים לאחר מכן, לחץ על כרטיס הקול שלך. לחץ על מנהלי התקנים ולאחר מכן להתקין מחדש את מנהלי ההתקנים ולהפעיל מחדש |
|
| |||
| |||
| סביר להניח כי לא היה לך כרטיס קול או אין לך את מנהל ההתקן המותקן על המחשב מפני card.Remove המקרה ובדוק אם שפת אם תקע מחובר אל מעגל Board, אם כן אתה צריך להוריד את תוכנת מנהל התקן. |
|
| |||
| |||
| ודא שיש לך פקוק הדוברים את הזכות קלט. |
|
| |||
| |||
| המחשב אינו יודע אם יש לך המצורפת הדוברים או לא, זה לא כל סוג של חיישן that.When תקבל עבור סוג זה של שגיאה זה אומר שיש בעיה עם כרטיס הקול שלך, אשר עשוי או עלול לא להיות חלק של לוח האם. או את כרטיס הקול לא עובד, או יותר סביר שאין לך את הזכות הנהגים על זה, או את הנהגים אתה לא חייב לעשות את העבודה כראוי. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| ההצמדה עבור הקצאות ac'97 השמע Realtek עבור דרך (R) Audio Controller?!?! | Jorge Luis | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 0 | 11th יוני 2009 12:52 |
| בעיות עם קול ושמע התקן | robert1947 | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 1 | 3rd יוני 2009 06:53 |
| Pls סאונד? לא מותקן התקן שמע לאחר פורמט | הקסם השחור | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 1 | 4th מרץ 2009 04:17 |
| אודיו / מודם התקן High Definition Audio על אוטובוס? | Mully ד | כללי חומרה צ 'אט | 10 | ה -5 בחודש יולי 2008 14:19 |
| לא ההתקנים אודיו | Whistleblower | מולטימדיה רכיבי Codec | 2 | 16th אוגוסט 2007 14:33 |
| שרשרת כלים | |
| |