mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Sound, Skaļruņi un MP3 pleijeri

Register

Neviens Audio Device

Reply

Thread Tools
Old Marts 19, 2007, 12:34
New Member Group

Man ir gan mana runātāji saistītas un ir mēģinājuši 2 dažādas skaļruņu komplekti?

Es turpinu kļūst tas nav audio ierīce ziņojums ...

Es nezinu, ko citu es varētu darīt, vai ne?
Old Marts 19, 2007, 17:14
New Member Group

varbūt jūsu audio ierīces draiveri nav instalēti ...
Old Marts 19, 2007, 17:32
New Member Group

Tā droši vien ir jūsu skaņas karte vai driver.Go to: iestatījumus vadības panelī sistēmas aparatūras Device Manager Tad noklikšķiniet uz skaņas kartes. noklikšķiniet uz vadītājiem, tad atkārtoti instalēt draiveri, un restart
Old Marts 19, 2007, 19:59
New Member Group

Droši vien nozīmē to, ka jums nebija skaņas kartes vai Jums nav draiveris uzstādīta card.Remove datoru no lietā un pārbaudiet, vai runātājs kontaktdakša ir savienots ar plati, ja tā jums programmatūru lejupielādēt draiveri.
Old Marts 20, 2007, 00:01
New Member Group

Pārliecinieties, ka Jums ir pieslēgts runātāji vērā tiesības ievadi.
Old Marts 20, 2007, 02:24
ZCT
New Member Group

Datoru nezin, ja Jums ir pievienoti skaļruņi vai nav, tam nav nekādu sensors that.When jums šāda veida kļūda, tas nozīmē, ka pastāv problēma ar skaņas kartes, ko var vai nevar būt daļa Jūsu mātesplati. Nu skaņas karte nestrādā vai visdrīzāk Jums nav tiesību vadītājiem, vai autovadītāji jums ir nedarbojas pareizi.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.