rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Dźwięk, głośniki i odtwarzacze MP3

Register

Nr Audio Device

Reply

Narzędzia wątku
Old 19 marca 2007, 12:34
Nowe państwa grupy

Default Nr Audio Device

Mam zarówno moje głośniki podłączone i próbowali 2 różnych zestawów głośników?

I keep getting tego nie urządzenia audio wiadomości ...

Ja po prostu nie wiem co jeszcze mógłbym zrobić, prawda?
Old 19 marca 2007, 17:14
Nowe państwa grupy

Default Nr Audio Device

Może sterowniki dla urządzenia audio nie są zainstalowane ...
Old 19 marca 2007, 17:32
Nowe państwa grupy

Default Nr Audio Device

Prawdopodobnie ma karty dźwiękowej lub driver.Go do: ustawień panelu sterowania systemu urządzenia Menedżer Następnie kliknij kartę dźwiękową. kliknij na sterowniki a następnie ponownie zainstalować sterowniki i restart
Old 19 marca 2007, 19:59
Nowe państwa grupy

Default Nr Audio Device

Prawdopodobnie Oznacza to, że nie ma karty dźwiękowej lub nie masz zainstalowany sterownik do card.Remove komputer od sprawy i sprawdzić, czy podłączyć głośnik jest podłączony do obwodu pokładzie, jeśli więc musisz pobrać oprogramowanie sterownika.
Old 20 marca 2007, 00:01
Nowe państwa grupy

Default Nr Audio Device

Upewnij się, że masz podłączone głośniki do prawego wejścia.
Old 20 marca 2007, 02:24
ZCT
Nowe państwa grupy

Default Nr Audio Device

Komputer nie wie, jeśli załączeniu głośniki lub nie, to nie ma żadnego rodzaju czujnik that.When pojawi się ten rodzaj błędu, oznacza to, że istnieje problem z karty dźwiękowej, które mogą lub nie mogą być częścią na Twojej płycie. Każda karta dźwiękowa nie działa, lub bardziej prawdopodobne, nie masz prawa kierowców o to, czy kierowcy mają zrobić, nie działa prawidłowo.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.