![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam zarówno moje głośniki podłączone i próbowali 2 różnych zestawów głośników? I keep getting tego nie urządzenia audio wiadomości ... Ja po prostu nie wiem co jeszcze mógłbym zrobić, prawda? |
|
| |||
| |||
| Może sterowniki dla urządzenia audio nie są zainstalowane ... |
|
| |||
| |||
| Prawdopodobnie ma karty dźwiękowej lub driver.Go do: ustawień panelu sterowania systemu urządzenia Menedżer Następnie kliknij kartę dźwiękową. kliknij na sterowniki a następnie ponownie zainstalować sterowniki i restart |
|
| |||
| |||
| Prawdopodobnie Oznacza to, że nie ma karty dźwiękowej lub nie masz zainstalowany sterownik do card.Remove komputer od sprawy i sprawdzić, czy podłączyć głośnik jest podłączony do obwodu pokładzie, jeśli więc musisz pobrać oprogramowanie sterownika. |
|
| |||
| |||
| Upewnij się, że masz podłączone głośniki do prawego wejścia. |
|
| |||
| |||
| Komputer nie wie, jeśli załączeniu głośniki lub nie, to nie ma żadnego rodzaju czujnik that.When pojawi się ten rodzaj błędu, oznacza to, że istnieje problem z karty dźwiękowej, które mogą lub nie mogą być częścią na Twojej płycie. Każda karta dźwiękowa nie działa, lub bardziej prawdopodobne, nie masz prawa kierowców o to, czy kierowcy mają zrobić, nie działa prawidłowo. |