мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Звук, Спеакерс & МП3 плејери

Register

Не Аудио Девице

Reply

Тхреад Тоолс
Old 19. Јан 2007, 12:34
Нови члан групе

Default Не Аудио Девице

Имам оба моја звучници повезани и имају покушао 2 различита комплета звучника?

ЈА држати добивање данашји ниједан аудиоуређај поруке ...

Ја једноставно не знам шта друго ја могао да учини, да ли ви?
Old 19. Јан 2007, 17:14
Нови члан групе

Default Не Аудио Девице

можда дривер за аудио уређај нису инсталирани ...
Old 19. Јан 2007, 17:32
Нови члан групе

Default Не Аудио Девице

То је вероватно ваше звучне картице или дривер.Го на: подешавања цонтрол панел сыстем хардуаре девице манагер, а онда кликните на ваше звучне картице. кликните на дривер поново инсталирате управљачке програме, и поново покрените
Old 19. Јан 2007, 19:59
Нови члан групе

Default Не Аудио Девице

Вероватно значи да није имао звучну картицу или немате инсталиран дривер за цард.Ремове рачунар са слуцају и проверити да ли је утикач прикључен звучник на плочица склопа, па ако вам треба софтвер за преузимање возачем.
Old 20. Јан 2007, 00:01
Нови члан групе

Default Не Аудио Девице

Постарајте се да имате прикључен на звучнике у десно улаз.
Old 20. Јан 2007, 02:24
Нови члан групе

Default Не Аудио Девице

Рачунар не знам ако имате приложен говорници или не, то не било какве имају сензор за тхат.Ухен добијете ове врсте грешке то значи да постоји проблем са Вашом картицом које мај звук или мај не буде део ваше матичне плоче. Или звучна картица не ради, или је вероватно да немате право дривер за то, или имате возачи не раде исправно.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Пин задатака за реалтек ац'97 за аудио путем (р) аудио контролер??! Јорге Луис Звук, Спеакерс & МП3 плејери 0 11. јуна 2009 12:52
Проблеми са звуком и аудио уређај роберт1947 Звук, Спеакерс & МП3 плејери 1 3. јуна 2009 06:53
Соунд плс? Не Аудио Девице Инсталлед након Форма Блацк Магиц Звук, Спеакерс & МП3 плејери 1 4 март 2009 04:17
Аудио / Модем Уређај на високе дефиниције Аудио Бус? Муллы Д Генерал Хардуаре Цхат 10 5. јула 2008 14:19
Не Аудио Девице Ухистлеблоуер Мултимедија и кодеци 2 16 аугуст 2007 14:33
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц