менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Звук, Виступаючі & MP3-плеєри

Register

Ні Аудіо пристрій

Reply

Різьба Інструменти
Old 19 березня 2007, 12:34
Нові члени групи

Default Ні Аудіо пристрій

У мене і моїх гучномовці і пробували різні набори 2 оратора?

Я постійно отримую це не аудіо повідомлення вам ...

Я просто не знаю, що ще я можу робити, чи не так?
Old 19 березня 2007, 17:14
Нові члени групи

Може бути, драйвери для аудіо пристрою не встановлені ...
Old 19 березня 2007, 17:32
Нові члени групи

Це, ймовірно, ваша звукова карта або driver.Go до: настройки панелі керування System Manager апаратного пристрою Потім клацніть на вашій звукової карти. Натисніть на драйвера заново встановіть драйвера і перезавантаження
Old 19 березня 2007, 19:59
Нові члени групи

Можливо, означає, що у вас немає звукової карти або ви не встановлений драйвер для card.Remove комп'ютер із справи і перевіряємо, якщо спікер плагін підключений до плати, якщо це потрібно програмне забезпечення для завантаження драйверів.
Old 20 березня 2007, 00:01
Нові члени групи

Переконайтеся, що ви підключили виступаючих в правий вхід.
Old 20 2007 березень, 02:24
ZCT
Нові члени групи

Комп'ютер не знаю, якщо у вас є надає колонках чи ні, це не є який-небудь датчик that.When Ви отримаєте таку помилку, значить, є проблема з вашої звукової карти, яка може або не може бути частиною Вашої материнської плати. Будь-яка звукова карта не працює, або, швидше за все ви не маєте права драйверів для нього, або драйвер у вас не працює належним чином.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Розводка для Realtek AC'97 Audio для VIA (R) аудіо-контролером?!?! Хорхе Луїс Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 0 11 червня 2009 12:52
Проблеми зі звуком та аудіопристрої robert1947 Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 1 3 червня 2009 06:53
Sound Pls? Ні Аудіо пристрій встановлено після формату Чорна магія Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 1 4 березня 2009 04:17
Аудіо / модем на автобусі High Definition Audio? Мулли D Генеральний обладнання чат 10 5 липня 2008 14:19
Ні Аудіо пристрій Інформаторів Мультимедіа & кодеки 2 16 серпня 2007 14:33
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.