![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене і моїх гучномовці і пробували різні набори 2 оратора? Я постійно отримую це не аудіо повідомлення вам ... Я просто не знаю, що ще я можу робити, чи не так? |
|
| |||
| |||
| Може бути, драйвери для аудіо пристрою не встановлені ... |
|
| |||
| |||
| Це, ймовірно, ваша звукова карта або driver.Go до: настройки панелі керування System Manager апаратного пристрою Потім клацніть на вашій звукової карти. Натисніть на драйвера заново встановіть драйвера і перезавантаження |
|
| |||
| |||
| Можливо, означає, що у вас немає звукової карти або ви не встановлений драйвер для card.Remove комп'ютер із справи і перевіряємо, якщо спікер плагін підключений до плати, якщо це потрібно програмне забезпечення для завантаження драйверів. |
|
| |||
| |||
| Переконайтеся, що ви підключили виступаючих в правий вхід. |
|
| |||
| |||
| Комп'ютер не знаю, якщо у вас є надає колонках чи ні, це не є який-небудь датчик that.When Ви отримаєте таку помилку, значить, є проблема з вашої звукової карти, яка може або не може бути частиною Вашої материнської плати. Будь-яка звукова карта не працює, або, швидше за все ви не маєте права драйверів для нього, або драйвер у вас не працює належним чином. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Розводка для Realtek AC'97 Audio для VIA (R) аудіо-контролером?!?! | Хорхе Луїс | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 0 | 11 червня 2009 12:52 |
| Проблеми зі звуком та аудіопристрої | robert1947 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 1 | 3 червня 2009 06:53 |
| Sound Pls? Ні Аудіо пристрій встановлено після формату | Чорна магія | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 1 | 4 березня 2009 04:17 |
| Аудіо / модем на автобусі High Definition Audio? | Мулли D | Генеральний обладнання чат | 10 | 5 липня 2008 14:19 |
| Ні Аудіо пристрій | Інформаторів | Мультимедіа & кодеки | 2 | 16 серпня 2007 14:33 |
| Різьба Інструменти | |
| |