![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moj gigabajt GA-EP35-ES3R FSb1600 OC/1333 DDr II1200 OC/1066 matična ploča ima utičnice za zvučnu karticu na brodu, ali nitko ne pokazuje u BIOS pod Integriranom periferni ili bilo gdje drugdje, a ja ne mogu dobiti Windowsima Volume Control prepoznati bilo koji zvuk uređaja. Problem je, JA pokušao to uvesti koga u službu Creative Audigy kartice, a ja držati uzimajući rekao da ne može funkcionirati jer ima nedovoljna sredstva, i to često može biti uzrokovana vlasništvo onboard zvučnu i dalje aktivni. Se bilo tko imati bilo koji ideja? Hvala za bilo kakvu pomoć. Nick |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tu treba biti postavka u BIOS-u omogućiti / onemogućiti on board zvuk.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Intel Onboard Sound | daz027 | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 1 | 24. lipnja 2009 02:12 |
| Onboard HD RealTek Sound ometa Firewire | Linz | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 2 | 26. svibanj 2009 03:03 |
| Im Fead Gore sa Onboard Sound. Trebam Good Gaming Sound Card. | cheesepuff | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 8 | 18. svibnja 2009 12:27 |
| Pesnica Vrijeme Korištenje Onboard Sound-Kako da stavim svoj Surround Zvuk na posao! | cheesepuff | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 14 | 9. svibanj 2009 20:59 |
| Nema zvuka na moj pc ... onboard zvuk ili PCI kartice | Grumlis | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 6 | 4. Sep 2008 14:48 |
| Thread Tools | |
| |