![]() |
|
| |||
| |||
| אזור gigabyte GA-EP35-ES3R FSb1600 OC/1333 DDR II1200 OC/1066 יש את לוח האם Sockets עבור כרטיס קול על הסיפון, אך אף לא אחד מציג את ה-BIOS תחת משולבים היקפיים או בכל מקום אחר, ואני לא יכול לקבל את Windows היקף השליטה לזהות כל צליל המכשיר. הבעיה היא, ניסיתי להתקין כרטיס Audigy יצירתי, אני כל הזמן מקבל ו אמר שהוא לא יכול לעבוד כי אין די משאבים, וזה יכול להיות לעיתים קרובות נגרמת על ידי בעל onboard soundcard עדיין פעיל. האם מישהו יש לך רעיונות? תודה על כל העזרה. ניק |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| צריך להיות הגדרה ב-BIOS כדי לאפשר / לבטל על הסיפון קול.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אינטל הקול המשולב ללא פעיל | daz027 | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 1 | 24 יוני 2009 02:12 |
| Onboard Realtek HD עם סאונד interferes FireWire | לינץ | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 2 | 26 במאי 2009 03:03 |
| Im Fead עם הקול המשולב ללא פעיל. משחקי מזל טוב צריך כרטיס קול. | cheesepuff | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 8 | 18 מאי 2009 12:27 |
| אגרוף זמן השימוש ב-הקול המשולב ללא פעיל איך אני מקבל את הקול שלי להקיף עבודה!? | cheesepuff | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 14 | 9th מאי 2009 20:59 |
| לא נשמע על המחשב שלי ... onboard או כרטיס קול PCI | Grumlis | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 6 | 4 ספטמבר 2008 14:48 |
| שרשרת כלים | |
| |