![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano GIGABYTE GA-EP35-ES3R FSb1600 OC/1333 DDr II1200 OC/1066 plokštės yra už garso korta laive lizdus, tačiau nė parodose, pagal Integruotos periferinės ar bet kur kitur BIOS, I can't get Windows Volume Control pripažinti, bet garso prietaiso. Problema yra, aš bandžiau įdiegti Creative Audigy kortele ir gaunu pasakė, kad jis negali dirbti, nes neturi pakankamai išteklių, o tai dažnai sukelia atsižvelgdamas į bortą soundcard vis dar aktyvus. Ar kas nors turi kokių nors idėjų? Thanks for any help. Nikas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Turėtų būti į BIOS įjungti / išjungti laive garso.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Intel borto Garsas | daz027 | Sound, Speakers & MP3 Players | 1 | Birželis 24, 2009 02:12 |
| Onboard Realtek HD garso konfliktuoja su Firewire | Lincas | Sound, Speakers & MP3 Players | 2 | Gegužė 26, 2009 03:03 |
| Im Fead Up su Onboard Sound. Reikia geros Gaming Sound Card. | cheesepuff | Sound, Speakers & MP3 Players | 8 | Gegužė 18, 2009 12:27 |
| Nematau Laikas Naudojant borto Garso How Do I Get My Surround Sound dirbti!? | cheesepuff | Sound, Speakers & MP3 Players | 14 | 9 gegužė 2009 20:59 |
| Ne mano pc garso ... Borto ar PCI garso plokštė | Grumlis | Sound, Speakers & MP3 Players | 6 | Rugsėjis 4, 2008 14:48 |
| Temos įrankiai | |
| |