![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moja gigabyte GA-EP35-ES3R FSb1600 OC/1333 DDr II1200 OC/1066 základná doska má zásuvky pre zvukovú kartu na doske, ale nic ukazuje v BIOSu v rámci integrovaných periférií alebo kdekoľvek inde, a nemůžu si Windows ovládanie hlasitosti uznať žiadne zvukové zariadenie. Problém je, že som sa snažil nainštalovať Creative Audigy kartu, a já neustále povedali, že nemôže pracovať, pretože nemá dostatočné finančné zdroje, a to môže byť často spôsobené tým, že majú na palube zvuková stále aktívny. Má niekto mať nejaké nápady? Vďaka za akúkoľvek pomoc. Nick |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Malo by byť nastavenia v BIOSu zapnúť / vypnúť zvuk na palube.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Intel Palubný Soundu | daz027 | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 1 | 24. júna 2009 02:12 |
| Palubný Realtek HD zvuku ovplyvňuje Firewire | Linz | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 2 | 26. mája 2009 03:03 |
| Im FEAD sa s Palubný zvuku. POTREBA dobrý herný zvuková karta. | cheesepuff | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 8 | 18. mája 2009 12:27 |
| Vyprsti Čas Použitie Palubný Sound-Ako získať My Surround zvuku do práce? | cheesepuff | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 14 | 9. mája 2009 20:59 |
| Žiadny zvuk na počítači ... palube alebo pci zvukovej karty | Grumlis | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 6 | 4. September 2008 14:48 |
| Thread Tools | |
| |