![]() |
|
| |||
| |||
| Здрасти Аз просто купих нов computor и трябва да инсталирате всички дискове сам Аз съм начинаещ в това. Имам инсталиран Windows XP, но аз не звук.Звукът карта е realtek - може някой ме съвети за това какво да правя следващия моля. Всички отговори биха могли да бъдат лесни за разбиране ![]() Благодаря Lynne |
|
| |||
| |||
| Здравейте Lynne За да разрешите този проблем, ще трябва да инсталирате драйвери за звукови карти. Windows няма и не винаги да инсталирате тези автоматично, в зависимост от марката / модела на звуковата карта само себе си. Има два начина да подход на този проблем. Ако вашето копие на Windows XP е legit (не незаконни), тогава можете да стартирате Windows Update, който трябва да открие своя автомобил звукова карта. Когато тя дойде, кликнете на персонализирана не Express. Тя ще търси шофьори след това кликнете върху Хардуер от лявата страна. Ако Win Update не го намерите, тогава гледам на вашата звукова карта за марка и модел. После отидете на сайта на производителя и изтеглите драйверите от там. Ако имате нужда от повече помощ, не се колебайте да се върнеш при мен. |
|
| |||
| |||
| Аз направих това и все още няма звук, имам преминал през всички съвети за отстраняване на проблеми, имам актуализира realtek водача и все още няма звук, си NVidia WDM получа код 10 за настоящия Кой от тях е звукова карта Realrek или NVidia WDM Благодарности Lynne |
|
| |||
| |||
| Звукът е realtek NVidia е graphics.Also опитам ще Контролен панел тогава звуци и аудио устройства и след това се уверете, че силата на звука "лост" е на високо, ако все още няма звук отидете Разширено просто по-Neath на "лост" и се уверете, че всички "напусналите" са всичките начин.
__________________ <Всички изображения трябва да бъде не по-големи, отколкото 350x75px. > |
|
| |||
| |||
| Здрасти Благодарим ви за вашата помощ, аз направих това, но все още нямат звук ![]() Благодарности Lynne |
|
| |||
| |||
![]() имат ли говорещия жица в зеления кръг конектор със слушалки над тях? малко като този:http://www.electronicsrecyclers.com/...sound_card.jpg Обикновено има само розови един и зеленият сложи конектор в зеленото one.either към предната или задната част на компютъра
__________________ <Всички изображения трябва да бъде не по-големи, отколкото 350x75px. > |
|
| |||
| |||
| Карл Петно на говорители не включен инча Не аз не съм руса, но могат да купят някой hairdye днес.Благодарим ви за вашата помощ Lynne |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Im Fead с борда на шума. Трябва Добро Gaming звукова карта. | cheesepuff | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 8 | 18 май 2009 г. 12:27 |
| Fist Време Използване на борда Звуков-как мога да си взема съраунд звук към работното място! | cheesepuff | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 14 | 9 май 2009 г. 20:59 |
| Sony Брава ТВ Звук приучавам Ела ми се съраунд звукова система | andnlou | Изключено Тема Дискусия | 4 | 29 Март 2009 02:03 |
| Лошо качество на звука на новата система за съраунд звук | Tplayer2007 | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 4 | 13 Jan 2009 15:43 |
| MP3 звук добре, но други звукови няма лошо! | FamicomFreak | Мултимедия & Codecs | 7 | 25 Jan 2008 10:33 |
| Нишка Инструменти | |
| |