menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače

Register

Ne Zvuk

Reply

Thread Nástroje
Old 30 leden 2008, 01:33
Nový člen skupiny

Nazdar

Právě jsem koupil nový computor a nainstalovat všechny disky sám Jsem novic na to. Nainstaloval jsem Windows XP, ale já jsem bez zvuku.

Zvuková karta je Realtek - mohl někdo poradit, co mi na to dělat dál, prosím. Všech odpovědí, které by mohly být snadno pochopitelné

Děkujeme vám
Lynne
Old 30 leden 2008, 02:28
Člen Skupina

Dobrý den, Lynne

Chcete-li vyřešit tento problém, budete muset nainstalovat ovladače pro zvukové karty. Windows dělá a ne vždy instalovat tyto automaticky, v závislosti na Značka / model zvukové kartě samotné.

Existují dva způsoby, jak můžete k tomuto problému. Pokud vaše kopie systému Windows XP je důvěryhodně (nikoliv nezákonné), pak můžete spustit Windows Update, který by měl auto detekovat zvukovou kartu. Když to přijde, klepněte na Vlastní ne Express. Bude se hledat ovladače pak klikněte na Hardware na levé straně.

Pokud Win Update nenajde, tak pohled na zvukovou kartu pro značku a model. Potom jděte na webové stránky výrobce a stáhnout ovladače odtud.

Pokud budete potřebovat další pomoc, neváhejte a vrať se ke mně.
Old 30 leden 2008, 12:29
Nový člen skupiny

Mám udělat, aby i nadále bez zvuku, jsem prošla všechny tipy, jsem aktualizoval Realtek ovladače a stále bez zvuku, znovu se nVidia WDM i dostanete kód 10 k tomuto

Který z nich je zvuková karta Realrek nebo nVidia WDM

Díky

Lynne
Old 30. ledna 2008, 12:35
Dárce Skupina

Zvuk je Realtek nVidia je graphics.Also zkuste jít do Ovládací panely pak Zvuky a zvuková zařízení, pak se ujistil, že objem "páky" na vysoké, pokud ještě žádný zvuk jít do Advanced těsně pod-Neath na "páky" a ujistěte se, že všechny "docházku" jsou všechny cesty.
Old 30. ledna 2008, 13:10
Nový člen skupiny

Nazdar

Děkujeme vám za vaši pomoc, jsem udělal, ale ještě bez zvuku

Díky
Lynne
Old 30 leden 2008, 13:35
Dárce Skupina

jste dal mluvčího drátu v zeleném kruhu konektor sluchátek s výše em? bit jako je tento:
http://www.electronicsrecyclers.com/...sound_card.jpg
tam většinou jen jedno růžové a zelené dal konektor v zeleném one.either na přední nebo zadní straně PC
Old 1.února 2008, 01:29
Nový člen skupiny

Carl

Na místě reproduktory není zapojen palců Ne nejsem blond, ale mohla koupit nějaké hairdye dnes.

Děkujeme vám za vaši pomoc

Lynne
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.