![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Μόλις αγόρασα ένα νέο computor και πρέπει να εγκαθιστούν όλα τα δίσκους εγώ Είμαι αρχάριος σε αυτό. Έχω εγκαταστήσει τα Windows XP, αλλά δεν έχω ήχο.Η κάρτα ήχου είναι Realtek - θα μπορούσε κανείς συμβουλές μου για το τι πρέπει να κάνουμε επόμενη παρακαλώ. Οι απαντήσεις θα μπορούσαν να είναι ευκόλως κατανοητές ![]() Σε ευχαριστώ Lynne |
|
| |||
| |||
| Γεια Lynne Για να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα, θα πρέπει να εγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης για την κάρτα ήχου. Windows και δεν κάνει πάντα αυτά τα εγκαταστήσετε αυτόματα, ανάλογα με τη μάρκα / μοντέλο της κάρτας ήχου ίδια. Υπάρχουν δύο τρόποι προσέγγισης που θα μπορούσε αυτό το πρόβλημα. Εάν το αντίγραφο των Windows XP είναι legit (δεν παράνομης), τότε μπορείτε να εκτελέσετε το Windows Update η οποία θα πρέπει να ανιχνεύσει αυτόματα την κάρτα ήχου. Όταν εμφανίζεται, κάντε κλικ στο Custom δεν Express. Θα αναζήτησης για τους οδηγούς στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Hardware στην αριστερή πλευρά. Αν Win Update δεν βρίσκω, στη συνέχεια, αναζητήστε για την κάρτα ήχου για τη μάρκα και το μοντέλο. Στη συνέχεια, πηγαίνετε στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή και να κατεβάσει τους οδηγούς από εκεί. Εάν χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια, μη διστάσετε να έρθουν σε μένα. |
|
| |||
| |||
| Έχω κάνει και ότι ακόμη δεν ήχο, έχω περάσει από όλες τις συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων, έχω ενημερωθεί το Realtek οδηγού και ακόμη δεν ήχο, εκ νέου την nVidia WDM να πάρω έναν κωδικό 10 για αυτό το Ποια μια από αυτές είναι η κάρτα ήχου ή Realrek nVidia WDM Ευχαριστώ Lynne |
|
| |||
| |||
| Ο ήχος Realtek nVidia είναι η graphics.Also θα προσπαθήσουμε να Control Panel τότε Ήχοι και συσκευές ήχου, στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι ο όγκος "μοχλός" είναι σε υψηλό ακόμα και αν δεν προχωρήσει σε υγιή Advanced Neath-μόλις κάτω από το "μοχλό" και βεβαιωθείτε ότι όλα τα "σχολείο" είναι το σύνολο των τρόπο.
__________________ <Οι εικόνες δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 350x75px. > |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Σας ευχαριστώ για τη βοήθειά σας, έχω κάνει αυτό, αλλά εξακολουθούν να μην έχουν ήχο ![]() Ευχαριστώ Lynne |
|
| |||
| |||
![]() σας έχουμε θέσει τον ομιλητή σύρμα στο πράσινο κύκλο σύνδεση με τα ακουστικά πάνω em; κάπως σαν αυτή:http://www.electronicsrecyclers.com/...sound_card.jpg συνήθως υπάρχει μόνο ένα ροζ και πράσινο που τη μία υποδοχή στην Πράσινη one.either βρίσκεται στο εμπρός ή στο πίσω μέρος του υπολογιστή
__________________ <Οι εικόνες δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 350x75px. > |
|
| |||
| |||
| Carl Εναποτίθενται σε ομιλητές δεν βουλώνονται in. Δεν Δεν είμαι ξανθιά, αλλά μπορεί να αγοράσει κάποια hairdye σήμερα.Σας ευχαριστώ για τη βοήθειά σας Lynne |