kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók

Register

Nincs hang

Reply

Téma eszközök
Old Január 30, 2008, 01:33
Új tag Csoport

Default Nincs hang

Szia

Én most vettem egy új computor, és hogy az összes lemez magam Én kezdő meg ezt. Nekem van telepítve a Windows XP de nincs hang.

A hangkártya egy Realtek - bárki tanácsot tudna nekem, mit kell csinálni kérem. Minden válasz lehetne ezeket könnyen érthető

Köszönöm
Lynne
Old Január 30, 2008, 02:28
Csoport tagja

Default Nincs hang

Hello Lynne

Hogy megoldja ezt a problémát, akkor telepítse a meghajtót a hangkártyával. A Windows, és nem mindig automatikusan telepíti ezeket, attól függően, a márka / modell a hangkártya is.

Van két módon lehet megközelíteni ezt a problémát. Ha a Windows XP legit (nem illegális), akkor a Windows Update, amely automatikus felderítése a hangkártyára. Mikor jön ki, kattintson az Egyéni ne Express. Meg fogja keresni a mozdonyvezetők, majd kattintson Hardver a bal oldalon.

Ha Win Update nem talál, akkor nézd meg a hangkártya a gyártmány és modell. Aztán a gyártó honlapján, és letölthető a vezetők is.

Ha több segítségre van szükségük, akkor ne habozzon, jöjjön vissza hozzám.
Old Január 30, 2008, 12:29
Új tag Csoport

Default Nincs hang

Én megtettem, és még mindig nincs hang, úgy ment keresztül a hibaelhárítási tippeket, már frissítette a Realtek vezérlő, és még mindig nincs hang, vagy az nVidia WDM én kap egy kódot 10-e

Melyik az egyik a hangkártya Realrek vagy nVidia WDM

Köszönöm

Lynne
Old Január 30 2008, 12:35
Donor Group

Default Nincs hang

A hang a Realtek nVidia az graphics.Also próbálja lesz majd a Vezérlőpult Hangok és audioeszközök, akkor ellenőrizze, hogy a hangerő "kar" a nagy, ha még nincs hang menjen Advanced alig-Neath a "lever", és győződjön meg arról, a "kimaradók" akár az egész út.
Old Január 30, 2008, 13:10
Új tag Csoport

Default Nincs hang

Szia

Köszönöm a segítséget, azt tettem, de még mindig nincs hang

Köszönöm
Lynne
Old Január 30, 2008, 13:35
Donor Group

Default Nincs hang

van, hogy a hangfal drót a zöld kör-csatlakozó a fejhallgató fent em? kicsit olyan, mint ez:
http://www.electronicsrecyclers.com/...sound_card.jpg
ott általában csak egy rózsaszín és egy zöldet, hogy a csatlakozó a zöld one.either elöl vagy vissza a PC
Old Február 1, 2008, 01:29
Új tag Csoport

Default Nincs hang

Carl

Folt hangszórók nem csatlakoztatva be No én nem vagyok szőke, de lehet vásárolni néhány hairdye ma.

Köszönöm a segítségét

Lynne
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Im Fead fel Onboard Sound. SZÜKSÉGESSÉGE egy jó játék hangkártya. cheesepuff Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 8 18. május 2009 12:27
Ökle Time használata Onboard Sound-How Do I Get My Surround Sound Work!? cheesepuff Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 14 9. május 2009 20:59
Sony Sound Brava Tv szokás Come Out of My Surround Sound System andnlou Off Topic Discussion 4 29. március 2009 02:03
Gyenge minőségű hang ki új surround hangrendszer Tplayer2007 Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 4 13. január 2009 15:43
MP3 hang rendben van, de más hangot baj! FamicomFreak Multimédia és kodekek 7 25. január 2008 10:33
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.