![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia Én most vettem egy új computor, és hogy az összes lemez magam Én kezdő meg ezt. Nekem van telepítve a Windows XP de nincs hang.A hangkártya egy Realtek - bárki tanácsot tudna nekem, mit kell csinálni kérem. Minden válasz lehetne ezeket könnyen érthető ![]() Köszönöm Lynne |
|
| |||
| |||
| Hello Lynne Hogy megoldja ezt a problémát, akkor telepítse a meghajtót a hangkártyával. A Windows, és nem mindig automatikusan telepíti ezeket, attól függően, a márka / modell a hangkártya is. Van két módon lehet megközelíteni ezt a problémát. Ha a Windows XP legit (nem illegális), akkor a Windows Update, amely automatikus felderítése a hangkártyára. Mikor jön ki, kattintson az Egyéni ne Express. Meg fogja keresni a mozdonyvezetők, majd kattintson Hardver a bal oldalon. Ha Win Update nem talál, akkor nézd meg a hangkártya a gyártmány és modell. Aztán a gyártó honlapján, és letölthető a vezetők is. Ha több segítségre van szükségük, akkor ne habozzon, jöjjön vissza hozzám. |
|
| |||
| |||
| Én megtettem, és még mindig nincs hang, úgy ment keresztül a hibaelhárítási tippeket, már frissítette a Realtek vezérlő, és még mindig nincs hang, vagy az nVidia WDM én kap egy kódot 10-e Melyik az egyik a hangkártya Realrek vagy nVidia WDM Köszönöm Lynne |
|
| |||
| |||
| A hang a Realtek nVidia az graphics.Also próbálja lesz majd a Vezérlőpult Hangok és audioeszközök, akkor ellenőrizze, hogy a hangerő "kar" a nagy, ha még nincs hang menjen Advanced alig-Neath a "lever", és győződjön meg arról, a "kimaradók" akár az egész út.
__________________ <Bármely kép nem lehet nagyobb, mint 350x75px. > |
|
| |||
| |||
| Szia Köszönöm a segítséget, azt tettem, de még mindig nincs hang ![]() Köszönöm Lynne |
|
| |||
| |||
![]() van, hogy a hangfal drót a zöld kör-csatlakozó a fejhallgató fent em? kicsit olyan, mint ez:http://www.electronicsrecyclers.com/...sound_card.jpg ott általában csak egy rózsaszín és egy zöldet, hogy a csatlakozó a zöld one.either elöl vagy vissza a PC
__________________ <Bármely kép nem lehet nagyobb, mint 350x75px. > |
|
| |||
| |||
| Carl Folt hangszórók nem csatlakoztatva be No én nem vagyok szőke, de lehet vásárolni néhány hairdye ma.Köszönöm a segítségét Lynne |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Im Fead fel Onboard Sound. SZÜKSÉGESSÉGE egy jó játék hangkártya. | cheesepuff | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 8 | 18. május 2009 12:27 |
| Ökle Time használata Onboard Sound-How Do I Get My Surround Sound Work!? | cheesepuff | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 14 | 9. május 2009 20:59 |
| Sony Sound Brava Tv szokás Come Out of My Surround Sound System | andnlou | Off Topic Discussion | 4 | 29. március 2009 02:03 |
| Gyenge minőségű hang ki új surround hangrendszer | Tplayer2007 | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 4 | 13. január 2009 15:43 |
| MP3 hang rendben van, de más hangot baj! | FamicomFreak | Multimédia és kodekek | 7 | 25. január 2008 10:33 |
| Téma eszközök | |
| |