פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > סאונד, רמקולים נגני MP3 &

Register

אין קול

Reply

שרשרת כלים
Old 30 ינואר 2008, 01:33
קבוצת חברות חדשות

Default אין קול

הי

יש לי רק קנה חדשה ואת computor צריך להתקין את כל הדיסקים עצמי אני מתחיל בזה. אני התקנתי את Windows XP אבל אין לי קול.

את כרטיס הקול הוא של Realtek - מישהו יכול לייעץ לי מה לעשות עכשיו בבקשה. כל התגובות הם יכלו להיות קל להבין

תודה
Lynne
Old 30 ינואר 2008, 02:28
חבר קבוצת

Default אין קול

שלום Lynne

כדי לפתור בעיה זו, עליך להתקין את מנהלי ההתקן של כרטיס הקול. האם Windows ואינה תמיד להתקין אותם באופן אוטומטי, בהתאם תוצרת / דגם של כרטיס הקול עצמו.

יש שתי דרכים יכולת גישה זו בעיה. אם העותק של Windows XP הוא לגיטימי (לא חוקי), לאחר מכן תוכל להפעיל את Windows Update אוטומטי שאמור לזהות את כרטיס הקול. כאשר היא מגיעה למעלה, לחץ על מותאם אישית לא אקספרס. זה יהיה לחפש אחר כך לחץ על נהגים חומרה בצד שמאל.

אם הרוויחו Update אינו מוצא את זה, אז תראה את כרטיס הקול של דגם. לאחר מכן, עבור אל אתר האינטרנט של היצרן ולהוריד משם את הנהגים.

אם אתה צריך עזרה נוספת, אל תהסס לחזור בי.
Old 30 ינואר 2008, 12:29
קבוצת חברות חדשות

Default אין קול

עשיתי את זה, ועדיין לא נשמע, אני נעלמת בין כל העצות לפתרון בעיות, יש לי את עדכון Realtek הנהג, ועדיין לא נשמע, מחדש את nvidia WDM אני מקבל קוד זה 10

איזה אחד כזה הוא כרטיס הקול או Realrek nvidia WDM

תודה

Lynne
Old 30 ינואר 2008, 12:35
קבוצת תורמים

Default אין קול

הצליל הוא Realtek nvidia הוא הולך לנסות graphics.Also על לוח הבקרה ולאחר מכן צלילים והתקני שמע, ולאחר מכן לוודא את נפח "מנוף" היא גבוהה, אם עדיין לא נשמע פשוט ללכת מתקדם תת neath את "מנוף" ולוודא כל "leavers" נמצא את כל הדרך.
Old 30 ינואר 2008, 13:10
קבוצת חברות חדשות

Default אין קול

הי

תודה על העזרה, עשיתי את זה אבל עדיין אין קול

תודה
Lynne
Old 30 ינואר 2008, 13:35
קבוצת תורמים

Default אין קול

יש לך שם את שפת אם החוט הירוק של מחבר מעגל עם אוזניות מעל אותם? קצת כמו זה:
http://www.electronicsrecyclers.com/...sound_card.jpg
בדרך כלל יש רק אחד ו ורוד ירוק אחד מחבר את שמו של גרין one.either בחלק הקדמי או האחורי של המחשב
Old 1 פבואר 2008, 01:29
קבוצת חברות חדשות

Default אין קול

קארל

מקום על הדוברים לא פקוק למערכת לא אני לא בלונדיני, אבל אולי לקנות כמה hairdye היום.

תודה על העזרה

Lynne
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Im Fead עם הקול המשולב ללא פעיל. משחקי מזל טוב צריך כרטיס קול. cheesepuff סאונד, רמקולים נגני MP3 & 8 18 מאי 2009 12:27
אגרוף זמן השימוש ב-הקול המשולב ללא פעיל איך אני מקבל את הקול שלי להקיף עבודה!? cheesepuff סאונד, רמקולים נגני MP3 & 14 9th מאי 2009 20:59
Sony Brava טלוויזיה wont סאונד יוצא אזור להקיף מערכת סאונד andnlou דיון Off topic 4 29 מרץ 2009 02:03
איכות ירודה של צליל מתוך מערכת סאונד חדשה להקיף Tplayer2007 סאונד, רמקולים נגני MP3 & 4 13 ינואר 2009 15:43
MP3 נשמע בסדר, אבל קול אחר הלך לא בסדר! FamicomFreak מולטימדיה רכיבי Codec 7 ה -25 בחודש ינואר 2008 10:33
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.