![]() |
|
| |||
| |||
| הי יש לי רק קנה חדשה ואת computor צריך להתקין את כל הדיסקים עצמי אני מתחיל בזה. אני התקנתי את Windows XP אבל אין לי קול.את כרטיס הקול הוא של Realtek - מישהו יכול לייעץ לי מה לעשות עכשיו בבקשה. כל התגובות הם יכלו להיות קל להבין ![]() תודה Lynne |
|
| |||
| |||
| שלום Lynne כדי לפתור בעיה זו, עליך להתקין את מנהלי ההתקן של כרטיס הקול. האם Windows ואינה תמיד להתקין אותם באופן אוטומטי, בהתאם תוצרת / דגם של כרטיס הקול עצמו. יש שתי דרכים יכולת גישה זו בעיה. אם העותק של Windows XP הוא לגיטימי (לא חוקי), לאחר מכן תוכל להפעיל את Windows Update אוטומטי שאמור לזהות את כרטיס הקול. כאשר היא מגיעה למעלה, לחץ על מותאם אישית לא אקספרס. זה יהיה לחפש אחר כך לחץ על נהגים חומרה בצד שמאל. אם הרוויחו Update אינו מוצא את זה, אז תראה את כרטיס הקול של דגם. לאחר מכן, עבור אל אתר האינטרנט של היצרן ולהוריד משם את הנהגים. אם אתה צריך עזרה נוספת, אל תהסס לחזור בי. |
|
| |||
| |||
| עשיתי את זה, ועדיין לא נשמע, אני נעלמת בין כל העצות לפתרון בעיות, יש לי את עדכון Realtek הנהג, ועדיין לא נשמע, מחדש את nvidia WDM אני מקבל קוד זה 10 איזה אחד כזה הוא כרטיס הקול או Realrek nvidia WDM תודה Lynne |
|
| |||
| |||
| הצליל הוא Realtek nvidia הוא הולך לנסות graphics.Also על לוח הבקרה ולאחר מכן צלילים והתקני שמע, ולאחר מכן לוודא את נפח "מנוף" היא גבוהה, אם עדיין לא נשמע פשוט ללכת מתקדם תת neath את "מנוף" ולוודא כל "leavers" נמצא את כל הדרך.
__________________ <כל התמונות חייבות להיות לא גדול יותר 350x75px. > |
|
| |||
| |||
| הי תודה על העזרה, עשיתי את זה אבל עדיין אין קול ![]() תודה Lynne |
|
| |||
| |||
![]() יש לך שם את שפת אם החוט הירוק של מחבר מעגל עם אוזניות מעל אותם? קצת כמו זה:http://www.electronicsrecyclers.com/...sound_card.jpg בדרך כלל יש רק אחד ו ורוד ירוק אחד מחבר את שמו של גרין one.either בחלק הקדמי או האחורי של המחשב
__________________ <כל התמונות חייבות להיות לא גדול יותר 350x75px. > |
|
| |||
| |||
| קארל מקום על הדוברים לא פקוק למערכת לא אני לא בלונדיני, אבל אולי לקנות כמה hairdye היום.תודה על העזרה Lynne |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Im Fead עם הקול המשולב ללא פעיל. משחקי מזל טוב צריך כרטיס קול. | cheesepuff | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 8 | 18 מאי 2009 12:27 |
| אגרוף זמן השימוש ב-הקול המשולב ללא פעיל איך אני מקבל את הקול שלי להקיף עבודה!? | cheesepuff | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 14 | 9th מאי 2009 20:59 |
| Sony Brava טלוויזיה wont סאונד יוצא אזור להקיף מערכת סאונד | andnlou | דיון Off topic | 4 | 29 מרץ 2009 02:03 |
| איכות ירודה של צליל מתוך מערכת סאונד חדשה להקיף | Tplayer2007 | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 4 | 13 ינואר 2009 15:43 |
| MP3 נשמע בסדר, אבל קול אחר הלך לא בסדר! | FamicomFreak | מולטימדיה רכיבי Codec | 7 | ה -25 בחודש ינואר 2008 10:33 |
| שרשרת כלים | |
| |