![]() |
|
| |||
| |||
| Labas Aš ką tik nusipirkau naują computor ir įdiegti visus diskus save Esu ne naujokas šioje. Turiu įdiegta Windows XP, bet aš ne garso.Garso plokštė yra Realtek - gali man kas nors patarimų, ką daryti toliau prašom. Bet atsakymus jie galėjo būti lengvai suprantama ![]() Ačiū Lynne |
|
| |||
| |||
| Sveiki Lynne Norėdami išspręsti šią problemą, jums reikės įdiegti į garso plokštės tvarkyklės. Windows nepalaiko ir ne visada įdiegti šiuos automatiškai, priklausomai nuo markę / modelį, garso korta pats. Yra du būdai, kaip galima metodas šią problemą. Jei jūsų "Windows XP" kopija yra teisėtas (ne nelegalia), tada galima paleisti "Windows Update", kuris turėtų Autodetekcija jūsų garso korta. Kai jis pasirodo, spustelėkite Pasirinktinis ne Express. Jis ieškos vairuotojų paspauskite Aparatūra kairėje pusėje. Jei Win Update neranda ji, tada atrodys jūsų garso plokštė Markė ir modelis. Tada eikite į gamintojo svetainę ir atsisiųsk tvarkykles iš ten. Jei jums reikia daugiau pagalbos, nedvejodami to come back to me. |
|
| |||
| |||
| Aš padariau tai, ir dar nėra garso, aš išgyveno visus trikčių šalinimo patarimus, aš atnaujintą Realtek vairuotojas ir dar nėra garso, vėl nVidia WDM gausiu kodas 10, tai Kuris iš jų yra garso korta Realrek arba nVidia WDM Ačiū Lynne |
|
| |||
| |||
| Garsas Realtek NVIDIA graphics.Also pabandyti ketinate Control Panel tada Sounds and Audio Devices, tada įsitikinkite, tūrio "petys" yra didelė, jei dar nėra garso eiti į Išplėstinė vos-Neath "petys" ir įsitikinkite, visų "palikę" yra ne visas kelias.
__________________ <Visi vaizdai turi būti ne didesnė nei 350x75px. > |
|
| |||
| |||
| Labas Dėkojame už jūsų pagalba, aš padariau tai, bet dar nėra garso ![]() Ačiū Lynne |
|
| |||
| |||
![]() jūs įdėti garsiakalbis viela žalia ratas jungtį su aukščiau em ausines? bit like this one:http://www.electronicsrecyclers.com/...sound_card.jpg ten paprastai tik vienos rausvos ir žalios vieną įdėti Connector žalia one.either priekyje ar nugaroje PC
__________________ <Visi vaizdai turi būti ne didesnė nei 350x75px. > |
|
| |||
| |||
| Carl Dėmė Kalbėjo nėra įjungtas in Ne aš ne blondinė, bet gali nusipirkti hairdye šiandien.Thank you for your help Lynne |