rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Dźwięk, głośniki i odtwarzacze MP3

Register

Brak dźwięku

Reply

Narzędzia wątku
Old 30 stycznia 2008, 01:33
Nowe państwa grupy

Default Brak dźwięku

Cześć

I właśnie kupił nową computor i trzeba instalować wszystkie dyski siebie Jestem początkujący w tym. Mam zainstalowany system Windows XP, ale nie mam dźwięku.

Karta dźwiękowa Realtek jest - może ktoś mnie porady na temat tego, co należy robić dalej. Wszelkie odpowiedzi mogłyby one być łatwe do zrozumienia

Dziękuję
Lynne
Old 30 stycznia 2008, 02:28
Członek grupy

Default Brak dźwięku

Hello Lynne

Aby rozwiązać ten problem, musisz zainstalować sterowniki do karty dźwiękowej. Windows, a czego nie zawsze zainstalować te automatycznie, w zależności od marki / modelu karty dźwiękowej sama.

Istnieją dwa sposoby można podejście do tego problemu. Jeśli kopia systemu Windows XP jest legit (nie nielegalnej), a następnie możesz uruchomić Windows Update, który powinien automatycznie wykrywa karty dźwiękowej. Kiedy pojawia się, kliknij przycisk Niestandardowa nie Express. Będzie wyszukiwania dla kierowców, a następnie kliknij przycisk Sprzęt po lewej stronie.

Win Update Jeśli nie znajdzie, to patrzeć na karty dźwiękowej do marki i modelu. Następnie należy przejść do witryny internetowej producenta i pobrać stamtąd kierowców.

Jeśli potrzebujesz więcej pomocy, nie zawaha się wrócić do mnie.
Old 30 stycznia 2008, 12:29
Nowe państwa grupy

Default Brak dźwięku

Uczyniłem to i nadal nie ma dźwięku, mam cały wskazówki dotyczące rozwiązywania problemów,, Mam aktualizacji sterownika Realtek i nadal nie ma dźwięku, ponownie z nVidia WDM i otrzymać kod 10 dla tej

Które z nich jest karta dźwiękowa Realrek lub nVidia WDM

Dzięki

Lynne
Old 30 styczeń 2008, 12:35
Grupa dawcy

Default Brak dźwięku

Dźwięk Realtek nVidia jest graphics.Also spróbuj się do Panelu sterowania następnie Dźwięki i urządzenia audio, a następnie upewnij się, że objętość "dźwignię" znajduje się na wysokości, jeśli nadal brak dźwięku przejdź do Advanced tuż pod-Neath w "dźwigni" i upewnij się, wszystkie "porzucających" są wszystkie drogi.
Old 30 stycznia 2008, 13:10
Nowe państwa grupy

Default Brak dźwięku

Cześć

Dziękujemy za pomoc, mogę to zrobić, ale nadal nie ma dźwięku

Dzięki
Lynne
Old 30 stycznia 2008, 13:35
Grupa dawcy

Default Brak dźwięku

Pan umieszczenie głośników drutu w zielonym kręgu Złącze słuchawek z wyżej em? trochę jak ten:
http://www.electronicsrecyclers.com/...sound_card.jpg
tam zazwyczaj tylko jedno różowe i zielone umieścić jedno złącze w zielonym one.either w przedniej lub tylnej części szt.
Old 1 lutego 2008, 01:29
Nowe państwa grupy

Default Brak dźwięku

Carl

Spot on Głośniki nie podłączony nr Ja nie blond, ale mogą kupić hairdye dzisiaj.

Dziękujemy za pomoc

Lynne
Reply

Register

Zakładki