![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć I właśnie kupił nową computor i trzeba instalować wszystkie dyski siebie Jestem początkujący w tym. Mam zainstalowany system Windows XP, ale nie mam dźwięku.Karta dźwiękowa Realtek jest - może ktoś mnie porady na temat tego, co należy robić dalej. Wszelkie odpowiedzi mogłyby one być łatwe do zrozumienia ![]() Dziękuję Lynne |
|
| |||
| |||
| Hello Lynne Aby rozwiązać ten problem, musisz zainstalować sterowniki do karty dźwiękowej. Windows, a czego nie zawsze zainstalować te automatycznie, w zależności od marki / modelu karty dźwiękowej sama. Istnieją dwa sposoby można podejście do tego problemu. Jeśli kopia systemu Windows XP jest legit (nie nielegalnej), a następnie możesz uruchomić Windows Update, który powinien automatycznie wykrywa karty dźwiękowej. Kiedy pojawia się, kliknij przycisk Niestandardowa nie Express. Będzie wyszukiwania dla kierowców, a następnie kliknij przycisk Sprzęt po lewej stronie. Win Update Jeśli nie znajdzie, to patrzeć na karty dźwiękowej do marki i modelu. Następnie należy przejść do witryny internetowej producenta i pobrać stamtąd kierowców. Jeśli potrzebujesz więcej pomocy, nie zawaha się wrócić do mnie. |
|
| |||
| |||
| Uczyniłem to i nadal nie ma dźwięku, mam cały wskazówki dotyczące rozwiązywania problemów,, Mam aktualizacji sterownika Realtek i nadal nie ma dźwięku, ponownie z nVidia WDM i otrzymać kod 10 dla tej Które z nich jest karta dźwiękowa Realrek lub nVidia WDM Dzięki Lynne |
|
| |||
| |||
| Dźwięk Realtek nVidia jest graphics.Also spróbuj się do Panelu sterowania następnie Dźwięki i urządzenia audio, a następnie upewnij się, że objętość "dźwignię" znajduje się na wysokości, jeśli nadal brak dźwięku przejdź do Advanced tuż pod-Neath w "dźwigni" i upewnij się, wszystkie "porzucających" są wszystkie drogi.
__________________ <Wszystkie zdjęcia muszą być nie większe niż 350x75px. > |
|
| |||
| |||
| Cześć Dziękujemy za pomoc, mogę to zrobić, ale nadal nie ma dźwięku ![]() Dzięki Lynne |
|
| |||
| |||
![]() Pan umieszczenie głośników drutu w zielonym kręgu Złącze słuchawek z wyżej em? trochę jak ten:http://www.electronicsrecyclers.com/...sound_card.jpg tam zazwyczaj tylko jedno różowe i zielone umieścić jedno złącze w zielonym one.either w przedniej lub tylnej części szt.
__________________ <Wszystkie zdjęcia muszą być nie większe niż 350x75px. > |
|
| |||
| |||
| Carl Spot on Głośniki nie podłączony nr Ja nie blond, ale mogą kupić hairdye dzisiaj.Dziękujemy za pomoc Lynne |
![]() |
|
| Zakładki |