![]() |
|
| |||
| |||
| Salut L-am cumpărat un nou computor şi trebuie să instalaţi toate discurile mine Sunt un novice la asta. Am instalat Windows XP, dar nu am nici un sunet.Placa de sunet este un Realtek - ar putea cineva sfatul pe mine ce să fac în continuare vă rog. Orice răspunsurile să fie uşor de înţeles ![]() Mulţumesc Lynne |
|
| |||
| |||
| Bună ziua Lynne Pentru a rezolva această problemă, va trebui să instalaţi driver-ele pentru placa de sunet. Windows nu şi nu întotdeauna aceste instala în mod automat, în funcţie de marca / model de placa de sunet în sine. Există două modalităţi de abordare ar putea tine aceasta problema. Dacă vă copia de Windows XP este legal (nu este ilegal), atunci puteţi rula Windows Update auto, care ar trebui să detecteze placa de sunet. Când apare, faceţi clic pe Custom nu Express. Se va căuta pentru şoferi apoi faceţi clic pe Hardware în partea stângă. Dacă Win actualizare nu-l găsiţi, apoi privirea de pe placa de sunet pentru a face şi model. Atunci du-te la site-ul web al producătorului şi descărca driver-ele de acolo. Dacă aveţi nevoie de mai mult ajutor, nu ezita să se întoarcă la mine. |
|
| |||
| |||
| Am făcut asta şi încă nu de sunet, am trecut prin toate sfaturile de depanare,, am actualizat Realtek şofer şi încă nici un sunet, esti nVidia WDM I a lua un cod de 10, pentru acest Care dintre acestea este placa de sunet Realrek sau nVidia WDM Mulţumesc Lynne |
|
| |||
| |||
| Sunetul este Realtek nVidia este graphics.Also încerca să Control Panel apoi Sunete şi dispozitive audio, apoi asiguraţi-vă că volumul "pârghie" se află pe mare, dacă încă nu merge la sunet avansată doar sub-neath de "pârghie" şi asiguraţi-vă toate "leavers" sunt toate la fel.
__________________ <Orice imagini nu trebuie să fie mai mare decât 350x75px. > |
|
| |||
| |||
| Salut Mulţumesc pentru ajutor, nu am făcut acest lucru, dar încă nu au nici un sunet ![]() Mulţumesc Lynne |
|
| |||
| |||
![]() te-ai pune în difuzor sârmă în cerc verde conector cu căşti de mai sus i? pic ca asta:http://www.electronicsrecyclers.com/...sound_card.jpg acolo de obicei, doar un roz un verde şi un conector o pune în verde one.either la faţa sau în spatele PC-ului
__________________ <Orice imagini nu trebuie să fie mai mare decât 350x75px. > |
|
| |||
| |||
| Carl Spot pe vorbitori nu conectat inch Nu eu nu sunt blond, dar ar putea cumpăra unele hairdye astăzi.Mulţumesc pentru ajutor Lynne |