![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок Ја сам управо купио нови цомпутор и инсталирате све дискове себе Ја сам почетник у овоме. Имам инсталиран Уиндоус КСП, али немам звука.Звучне картице је реалтек - могло би ме ико савет шта учинити следећи молим. Свеједно одговор могао би да буде лако разумљив ![]() Хвала Лынн |
|
| |||
| |||
| Поздрав Лынн Да бисте решили овај проблем, потребно је да инсталирате дривер за звучну картицу. Уиндоус не увек и не инсталирате ове аутоматски, зависно о маке / модел звучне картице сама. Постоје два начина на које би могао да приступи том проблему. Ако ваша копија система Уиндоус КСП је читљив (није противзаконито), тада можете покренути Уиндоус Упдате ауто који би требао показати ваше звучне картице. Када се према горе, кликните на Цустом не Експресс. То ће за возаче тражи, а онда кликните на Хардуаре се налази на левој страни. Ако Уин Упдате не нађе, онда изгледати на вашем звучна картица за направити и модел. Затим идите на уеб странице произвођача и скинути дривер оданде. Ако вам треба помоћ, не оклевајте да се врати к мени. |
|
| |||
| |||
| Учинио сам како и даље нема звука, ја сам прошла све савете за решавање проблема, имам реалтек ажурирали управљачки програм, а да и даље нема звука, поново је НВИДИА УДМ ја добијем број 10 за ове Којима је једна од тих је звучна картица Реалрек или НВИДИА УДМ Хвала Лынн |
|
| |||
| |||
| Звук је реалтек НВИДИА је грапхицс.Алсо пробати идући у Цонтрол Панел па Звук и аудио уређаја, а затим проверите да ли је звук "полуге" је високо, ако и даље нема звука идите на Адванцед само под-неатх је "полуга" и уверите се све "одустати" су све начин.
__________________ «Свака слика мора бити већа од 350кс75пкс. > |
|
| |||
| |||
| Бок Хвала вам на помоћи, ја сам то учинио, али још увек нема звука ![]() Хвала Лынн |
|
| |||
| |||
![]() сте ставили звучника жице у зеленом кругу конектор са слушалицама ем горе? залогај као што је овај један:хттп://ууу.елецтроницсрецыцлерс.цом/...соунд_цард.јпг обично постоји само један и ружичаста зелена једном ставити порт у зеленом оне.еитхер у предњем или стражњем дијелу пц
__________________ «Свака слика мора бити већа од 350кс75пкс. > |
|
| |||
| |||
| Царл Место на говорника није прикључен у. Не нисам плавуша, али могу купити неке хаирдые данас.Хвала вам на помоћи Лынн |